Claudiu Băcanu Președinte Dâmbovița1. Pentru că ne conducem după deviza <<Nimic fără Dumnezeu>>. În prezența lui Dumnezeu, totul este posibil, în absența Lui, totul este permis. Dumnezeu lucreaza prin oameni iar noi naționaliștii suntem conștienți de asta in fiecare moment.

2. Pentru că din punctul nostru de vedere, cultura și tradițiile, alături de credința în Dumnezeu, reprezintă fundamentul moral, stabil, al societății.

3. Pentru că ne cinstim înaintașii și punem pe primul plan adevărul istoric, ca o permanentă lecție pentru generațiile care vin. Asumarea bunelor si relelor istorice denotă responsabilitate.

Dorin George Lala vicepreședinteDetaliile măcelului de la cele două moschei din Noua Zeelandă încă nu sunt pe deplin cunoscute. În ziua de 14 martie oameni înarmați au deschis focul asupra musulmanilor aflati în aceste două moschei, ucigând sau rănind aproximativ 100 de persoane. Se pare că unul dintre atacatori este un australian de 28 de ani, care, conform manifestului lăsat în urmă, a acționat în numele luptei de supraviețuire a societății creștine albe. Din păcate, această confruntare civilizatională se soldează, nu o dată, cu victime colaterale.

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...