După doi ani de restricţii, pe 24 ianuarie 2023, marele drapel tricolor adus de Noua Dreaptă – filiala Mureș a bucurat din nou mureşenii în timpul "Horei Unirii" de la Târgu-Mureş, cu ocazia sărbătoririi Zilei Unirii Principatelor Române.

La finalul horei, naționaliștii au prezentat tuturor celor prezenți un baner înscris cu zicala românescă „UNIREA FACE PUTEREA”, reamintire atât de necesară și potrivită în contextul actual.

Noua Dreaptă respinge războiul ca soluție a rezolvării conflictului ruso-ucrainean și își exprimă totala solidaritate cu românii din Ucraina. 

Gândurile și eforturile noastre se îndreaptă astăzi către românii din nordul Bucovinei, sudul Basarabiei și nordul Maramureșului, care au acum de ales între două alternative dureroase: să-și apere familiile și casele cu prețul vieții lor sau să ia calea exilului, lăsând în urmă pământul natal și agoniseala de-o viață.  

Membrii și simpatizanții Noii Drepte au continuat tradiția sărbătoririi Zilei Naționale în județul Covasna, la Sfântu Gheorghe, alături de românii oprimați din așa-zisul "ținut secuiesc".

De aici, din inima României, transmitem tuturor românilor din Țară și din afara granițelor, un călduros LA MULȚI ANI!💙💛❤️

1decembrie_sfantu_gheorghe

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...