Pentru a putea desfăşura activităţile pe care ni le-am propus, avem nevoie de sprijinul tău. Acest sprijin poate lua forme diferite, în funcţie de posibilităţile fiecăruia:

1. ADERĂ LA PARTIDUL NOUA DREAPTĂ

Dacă te-ai săturat de Partidul Unic al Corupţilor care a batjocorit România vreme de 25 de ani, nu te mulţumi doar să ne dai dreptate! Renunţă la rolul de spectator şi alătură-te Partidului Noua Dreaptă acum, cât încă mai avem pentru ce lupta!

This form was created by ChronoForms

2. CANDIDEAZĂ LA ALEGERILE LOCALE ŞI PARLAMENTARE

Dacă şi tu eşti sătul de clasa politică actuală, trimite CV-ul tău la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. şi precizează Primăria sau Consiliul Local pentru care vrei să candidezi. Innoirea clasei politice începe cu tine!

3. PROMOVEAZĂ SITE-UL PARTIDULUI

Noua Dreaptă este cel mai cenzurat partid politic pe Facebook. Intră direct pe site-ul www.NouaDreapta.org pentru a fi la curent cu activitățile noastre și înscrie-te în grupul nostru de Telegram: https://t.me/nouadreapta

4. DONEAZĂ! AJUTORUL TĂU CONTEAZĂ!

Partidul Noua Dreaptă se află la început de drum. Ne bazăm pe tine în efortul nostru de a învinge partidele care au jefuit România.

De la materiale tipărite la panouri publicitare, de la apariții media și până la manifestări publice, totul necesită resurse considerabile.

Fă o donație astăzi! Sprijină Partidul Noua Dreaptă în efortul de a transforma România în țara respectată, prosperă și suverană pe care ne-o dorim cu toții! Îți mulțumim pentru contribuția ta!

Donatii prin transfer bancar

Înainte de a fi un partid, Noua Dreaptă este o mișcare. De aceea, în anii non-electorali (2021, 2022 și 2023) poți dona în contul Asociației Noua Dreaptă deschis la CEC Bank Colentina:


CONT LEI: RO54CECEB20230RON3927642

Când faci plata nu uita să specifici: NUME, PRENUME, DONAŢIE.

Îți mulțumim pentru contribuția ta!

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...