M-a amuzat declarația Vioricăi Dăncilă după anunțarea primelor Exit Poll-uri: “Am recuperat voturile pierdute la europarlamentare, azi avem peste 3 milioane de voturi.”

M-a amuzat pentru că o mare parte din aceste voturi au fost “recuperate” nu de la electoratul pesedist ci de la naționaliștii care au votat-o pe V. Dăncilă cu iluzia că astfel votează împotriva lui Iohannis. În realitate nu au făcut altceva decât să ridice cota PSD, să dea un balon de oxigen acestui partid TOXIC.

În ce ne privește, noi am anunțat că Partidul Noua Dreaptă nu susţine niciun candidat în turul II al alegerilor prezidenţiale și i-am îndemnat pe toți membrii și simpatizanții să ne urmeze exemplul.Celor care au făcut-o, le mulțumim. Iar celor care au votat totuși candidatul PSD cu inima îndoită le dorim să iasă cât mai repede din umbra acestui partid SOCIALIST și le aducem aminte o zicală celebră: “Nimic nu crește la umbra marilor arbori”.

Dacă vrem să avem o voce și o identitate distincte, trebuie să scoatem rapid mișcarea naționalistă română din siajul PSD. Să formulăm propriile soluții la problemele existente și, mai ales, să venim cu proprii candidați la următoarele scrutinuri.

Mișcarea Naționalistă din România trebuie reconstruită de jos în sus, ca o casă, începând cu fundația. Iar fundația sunt alegerile locale din vara lui 2020.

De mâine începem selecția candidaților în toate județele. Cei dornici să candideze ne pot lăsa mesaje la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...