Viitorul Primar al Aradului, care voi fi eu, va încerca să stopeze fenomenul migrațional al forței de muncă din municipiu.

Parvulescu
Incapacitatea guvernului Orban și deruta cronică a unui președinte care se orientează doar după mușchii copacilor sacrificați ilegal, ne-au adus în situația de a rata o șansă uriașă pe care ne-a oferit-o pandemia. Mii de români și-au pierdut locurile de muncă din străinătate și au fost obligați să revină în țară. Mulți dintre ei au rămas rătăciți prin junglele UE, incapabili de a a-și mai organiza existența. Biserica Ortodoxă din Italia are în evidență aproape 1000 de români care depind doar de ajutoarele sociale oferite de biserică, trăind în condiții inumane. În loc să-i integrăm urgent în economia națională și să-i recâștigăm pentru societatea românească, am căutat să-i redirecționăm cu toată urgența spre munci necalificate în occident, ignorând uriașa cerere și ofertă de muncă din economia României.
Aradul strigă și el după ajutor și aportul de forță de muncă al fostei și actualei administrații, este incapabil de a echilibra balanța dintre cerere și ofertă. Prioritari au fost... dar nu vor mai fi, agenții economici de consum, ofertanți de terase plasate abrambura prin zonele centrale, de parcă acestea ar fi visul de aur al arădeanului. În calitate de viitor gospodar al urbei, voi urmări cu toată responsabilitatea extinderea rațională a HO-RE-CA și a unităților de producție ale platformei noastre industriale și oferirea de locuri de muncă pentru populația interesată a Aradului. Este nevoie de a se oferi condiții și credibilitate unor ipotetici investitori potenți financiar. Specialiștii din primărie în atragerea fondurilor europene vor fi stimulați pentru a înainta cât mai multe dosare eligibile de a fi puse în practica finanțării. Va fi o atitudine independentă față de cele 80 de miliarde de euro pe care, v-am mai spus-o, Bucureștiul nu va ști să-i gestioneze și pe care va trebui să-i restituim UE. Veți vedea că, mai devreme decât vă imaginați, amatorismul din birourile stratosferei politice a României va dirija bănetul spre gumă de mestecat și chipsuri. La fel ca și cei ce-au gospodărit Aradul și s-au pozat cu hărți savante și documente pentru eternele studii de fezabilitate.
Nu cunoașteți procedurile ? Nu cunoașteți antecedentele ? Nu aveți modelele de imoralitate politico-administrativă ? Încă nu v-ați săturat ?
Chemați-mă prin vot să vă fiu alături și fiți siguri că împreună vom privi altfel viitorul.

Dan Pârvulescu

Candidat la funcția de Primar al Municipiului Arad

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...