Partidul Noua Dreaptă nu susţine niciun candidat în turul II al alegerilor prezidenţiale.

Naționaliștii nu-și vor da votul nici pentru candidatul internaţionalei socialiste și nici pentru cel al internaţionalei populare. De ce am valida acest scrutin prin votul nostru, în condiţiile în care ambii candidaţi sunt practic exponenţii unor ideologii şi ai unor găşti politice transnaţionale care nu au nimic în comun cu Interesul Naţional Românesc, cu interesele României şi ale românilor?

Celor care văd în Klaus Iohannis “candidatul dreptei” le atragem atenția că acesta este exponentul unei drepte liberale, laice şi capitaliste, în timp ce Noua Dreaptă reprezintă o dreaptă naţională, creştină şi socială. Nu există deci absolut niciun punct de convergenţă între idealurile şi obiectivele Noii Drepte şi cele ale lui Iohannis. Celor care au uitat, le aducem aminte că Iohannis a fost susţinut de PSD şi PNL în 2009 la funcţia de prim ministru iar dacă Traian Băsescu l-ar fi numit în funcţie, ar fi devenit prim-ministrul unui guvern socialist! Așadar cine crede că are de ales între doi candidaţi cu viziuni şi propuneri antagonice, se înşeală amarnic. Stăpânii străini ai României ne oferă pe 24 noiembrie cele două faţete ale aceleiaşi monede. Și chiar dacă românii vor putea alege liber unul din cei doi candidaţi, atât Dăncilă cât și Iohannis sunt susţinuţi de aceiaşi asasini politici şi economici care au jefuit România în ultimii 30 de ani, prin intermediul partidelor şi guvernelor pe care le-au creat şi impus în fruntea României.

Suntem din multe puncte de vedere în situaţia ţărilor africane care în anii ’60 luptau pentru scuturarea jugului colonial, atâta doar că pe 24 noiembrie nu avem ocazia să scuturăm niciun jug ci din contră, ni se oferă ocazia să ne strângem şi mai mult laţul în jurul gâtului. Iar naționaliștii nu doresc să fie părtași la această farsă electorală.

Îi îndemnăm în încheiere pe cei pentru care “a vota este o datorie cetăţenească” să-i voteze pe ambii candidaţi, aplicând două ştampile pe buletinul de vot, ca să nu se supere nici unul din cei doi prezidenţiabili!

Iar celor hotărâţi să voteze “răul cel mai mic” le amintim că aşa s-a prăbuşit România, o dată la 4 sau 5 ani, prin votul milioanelor de români care au ales de fiecare dată “răul cel mai mic”.

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...