Pumnul

Câteva lucruri despre neo-marxism

Când auzim cuvântul neo-marxism mulți dintre noi suntem străbătuți de un sentiment de confuzie. În realitate termenul este folosit pentru că actuala ideologie globalistă care este propagată în lume se trage chiar din vechiul marxism, deoarece ambele ideologii:

 

1.   Identifică o așa-zisa clasă exploatatoare și una exploatată;

2.   Dezbină societatea și provoacă lupta intre clase cu scopul de a crea haos și de a acapara puterea de la guvernele alese (mai mult sau mai puțin) democratic;

3.   Au ca logo pe pancarte pumnul strâns, ceea ce simbolizează mișcările de stradă, protestele, revoltele și anarhia;

4.   Sunt intolerante, anti-democrate, împotrivă libertăților și exprimării libere, deoarece își implementează agenda prin agresivitate și violență;

5.   Folosesc media pentru dezinformare, îndoctrinare și convertire ideologică a membrilor societății, din ambele așa zise clase aflate în conflict (în cazul acesta albi și negri);

6.   Ambele ideologii vor să aplatizeze societatea, să egalizeze credințele și convingerile ideologice ale tuturor, promovează egalitatea socială și urmăresc să devină stăpâni peste inimile și mințile oamenilor, utilizând instrumente precum propaganda, falsificarea istoriei și inginerii sociale;.

7.   Caută să elimine orice altă ideologie, doctrina, dogma sau credință existentă, inclusiv  Creștinismul, care este identificat ca inamicul principal, deoarece ideologia neo-marxistă este incompatibila cu orice altceva.

După cum vedem Ideologia globalistă neo-marxistă nu este progresistă cum este denumită de către agenții de propagandă, ci este chiar regresistă (retrogradă), cu rădăcini în secolul 19.

De asemenea, neo-marxismul nu este o ideologie a păcii, iubirii și toleranței, ci este o ideologei profund agresivă, violentă și chiar distrugătoare, care impune cu forța principiile ei sociale.

Această ideologie distructivă are succes în occident deoarece timp de zeci de ani agenți marxiști au fost infiltrați în structuri și instituții, școli și universități, inclusiv în Comisia Europeană, agenți care au pregătit o parte din actualele generații ca teren fertil pe care să rodească semințele neo-marxismului (a se consulta documentarul “The Enemies Whithin - 2019” care arată infiltrarea marxiștilor în instanțiile din Occident: https://www.bitchute.com/video/jpmcMqjbvctB/).

Forumul Economic Mondial de la Davos

La Davos, în Elveția, se întâlnesc cei mai importanți vectori de forță de pe planetă . Acolo au loc două evenimente:

1.         Unul public, unde mai mulți agenți economici și politici țin discursuri;

2.         Unul ocult, cu ușile închise, în vilele de la Davos, unde cei mai puternici oameni din lume discută agenda globalistă.

Ceea ce dorim să prezentăm acum în detaliu sunt metodele de manipulare și convertire ideologică (recomand a se studia si mărturia fostului agent sovietic Yuri Bezmenov).

 Așa-zisa luptă anti rasism este de fapt convertire ideologică și lupta marxistă de clasa

Pe site-ul oficial al Forumul Economic Mondial agenda globalistă este publică. Vom prezența opiniile noastre cu privire la decriptarea agendei și convertirea ideologică a populației albe.

Pe pagina numită “5 cai prin care poți deveni un aliat împotriva rasismului” este prezentată metoda de convertire a europenilor la ideologia neo-marxistă și radicalizarea lor in 5 pași (pagina oficială: https://www.weforum.org/agenda/2020/07/psychology-ally-racism-workplace-culture-race/).

“Psihologii au observat că atunci când un negru se opune unei remarci rasiste este văzut ca nepoliticos, pe când un alb este văzut ca persuasiv. În mod similar, când nu negru are o inițiativă care să sprijine diversitatea este văzut ca interes personal, în timp ce albii care fac la fel sunt văzuți ca obiectivi. Dacă oamenii de culoare și femeile arată că pun în valoare diversitatea la locul de muncă, ei primesc evaluări de performanță mai slabe de la șefi. Albii care sunt în aceeași situație nu sunt penalizați.”

 

Prin acest lucru se urmărește convertirea albilor  la ideologia neo-marxistă pentru că este mai eficientă propagarea  doctrinei atunci când o auzi de la aproapele tău, decât de la o persoană din altă rasă, de pe alt continent. 

Convertirea ideologică în 5 pași simpli, de pe site-ul oficial al Forumului Davos

Pasul 1: Ascultarea

Prin ascultare, formatorii de opinie neo-marxiști urmăresc deschiderea totală a subiectului alb la ideologia neo-marxistă, prin exprimarea “deep listening”. În niciun caz nu se vorbește despre gândire critică sau măcar obiectivă, ci este vorba despre deschiderea totală a subiectului alb. Pasul 1 este de fapt Îndoctrinarea inițială.

Pasul 2: Auto-reflectarea

Prin auto-reflectare formatorii de opinie neo-marxiști se referă de fapt la digerarea și așezarea îndoctrinării inițiale în mintea subiectului alb. După cum se poate vedea se pornește de la premisa că orice alb are “bias rasial”, adică idei preconcepute la care trebuie să “reflecteze” având ca scop crearea sentimentului de auto-vinovăție. În realitate această reflectare este timpul necesar ca îndoctrinarea neo-marxistă să se așeze.

Pasul 3: Scopuri mărețe

Crearea iluziei în mintea albului că scopul lui este nobil și că ia parte la o mișcare măreață de transformare a societății. Rolul acestei etape în manipularea subiectului alb este de a combate orice gândire critică, logică sau obiectivă pe care o poate avea și dedicarea totală a acestuia unui așa-zis scop măreț și altruist. În acest pas subiectul alb trăiește iluzia că este de partea binelui și toți ceilalți sunt niște “rasiști răi”. Acest pas hrănește ego-ul subiectului prin iluzia că este o persoană bună.

Pasul 4. Creșterea încrederii

În acest moment subiectul alb este convertit în totalitatea la ideologia neo-marxistă și integrarea lui în cohortele de fanatici neo-marxiști este iminenta. Subiectul alb capătă notorietate ca luptător neo-marxist, renunță la orice valori pe care le avea înainte și se va dedica în totalitate ideologiei neo-marxiste. Începe să facă sacrificii (acting selflessly, making sacrifices). În acest pas subiectul alb este radicalizat și transformat într-un luptător fanatic neo-marxist.

Pasul 5. Momentul acțiunii

            Acum este momentul în care subiectul alb, proaspăt devenit fanatic neo-marxist începe o vânătoare și o luptă continuă cu așa-zișii dușmani rasiști, pe care ii identifică oriunde privește în jur. Totul este bazat pe emoții iar fanaticul începe să experimenteze o suferință continuă, trăind în iluzia rasismului în care este prizonier.

Odată subiectul alb radicalizat este capabil de orice, inclusiv acte de violență, atentate și chiar crime, pentru a-și alina suferința internă creată de manipularea psihologică. Ideologia neo-marxistă a devenit pentru el Calea, Adevărul și Viața.

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...