Luni, 22 ianuarie 2024 > ora 11 > Ministerul Afacerilor Externe

Luni, 22 ianuarie 2024, vă invităm să manifestăm de la ora 11:00 în fața Ministerului Afacerilor Externe, în reluarea protestelor declanșate de noi anul trecut în fața Ministerului Muncii, prin care cerem răspicat Guvernului României să pună capăt politicii de colonizare a țării noastre precum și de înlocuire a forței de muncă autohtone cu populații străine!

Manifestația de luni are în primul rând legătură cu condițiile impuse României de către Austria pentru acceptarea în așa-zisul “Schengen aero-maritim”. Preluarea pe teritoriul României de imigranți de origine siriană și afgană aflați acum (mai mult sau mai puțin legal) în Austria este inacceptabilă pentru orice român care își iubește țara și neamul și care se gândește la viitorul țării noastre.

Manifestarea este autorizată de Primăria Capitalei și așteptăm participanții la ora 11:00 în fața Ministerului Afacerilor Externe din România, situat în București, pe Aleea Alexandru nr. 31, sector 1.

Reamintim că peste 6 milioane de români au fost alungați peste granițe de politicile criminale ale Guvernelor României, succedate la putere în ultimii 34 de ani, simultan cu încurajarea imigrației și stabilirii în România a unor populații provenite aproape exclusiv din țări ne-europene, în general asiatice și africane și de religie preponderent islamică.

În contextul unei politici similare, dar puse în aplicare cu îndârjire chiar începând cu zeci de ani în urmă, țările din Vestul Europei sunt în prezent în punctul critic în ceea ce privește echilibrul etnic între populația nativă europeană și cea rezultată în urma acestor zeci de ani de permisiune și încurajare a imigrației necontrolate. Amintim aici doar impactul social negativ rezultat, care a făcut ca o țară precum Suedia, până acum 20-25 de ani un model invidiat de toată Europa în ceea ce privește calitatea vieții, să ajungă să dețină un loc mondial fruntaș la capitole precum rata atacurilor armate, tâlhăriilor și violurilor.

Protestul nostru din fața Ministerului Afacerilor Externe din 22 ianuarie este și o reluare a celei mai mari campanii anti-colonizare de pe teritoriul României, respectiv campania împotriva semnării Pactului Global de Migrație, declanșată de Noua Dreaptă în luna noiembrie a anului 2018, susținută apoi de alte organizații și personalități din mediul civic naționalist. Reamintim că acea campanie a cuprins proteste de stradă, începute cu o manifestație tot în fața sediului MAE și continuată până pe data de 16 decembrie (Marș în București cu peste 4000 de participanți pe traseul Piața Victoriei - Palatul Parlamentului). În urma protestelor de stradă, România s-a abținut, în al 12-lea ceas (Conferința ONU, New York, 17 decembrie 2018), să semneze odiosul Pact de la Marraches (Pactul de Migrație).

Nădăjduim că inițiativa noastră din 22 ianuarie va încuraja și mobiliza și de această dată românii să iasă în stradă și să-și exprime opoziția fermă față de pericolul colonizării țării cu populații străine!

La peste 5 ani de la acea campanie, situația imigrației din România a evoluat de la foarte gravă la catastrofală. “Planul Kalergi se execută, nu se discută”, asta pare a fi deviza după care se ghidează, cu o hotărâre demnă de o cauză mai bună și Guvernul României!

Vino alături de noi pe 22 ianuarie să amintim guvernanților că ”Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populații străine”!

Ing. Alexandru BALCU,

Noua Dreaptă, filiala București

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...