Naționaliștii din Timișoara în război direct cu instituțiile corupte din municipiu pentru drepturi, libertăți, valori și însemne naționale românești!

Drapelul României batjocorit de primarul alogen al Municipiului Timișoara, Dominic Samuel Fritz!

De când m-am mutat în Timișoara, am găsit în municipiu o multitudine de instituții corupte care își mușamalizează abuzurile una alteia. Fie că vorbim de Primăria Municipiului Timișoara, de Instituția Prefectului Județului Timiș, de Poliția Locală a Municipiului Timișoara, de Inspectoratul de Jandarmi al Județului Timiș, Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara, Judecătoria Timișoara, sau de Tribunalul Timiș, vă pot confirma, cu acte și dovezi, modul în care acționează acest grup infracțional organizat, cu sediul în Timișoara.

Activitatea mea civică, naționalistă, m-a pus față în față cu aceste instituții, de nenumărate ori, în ultimii trei ani calendaristici. Prima instituție de care m-am ciocnit a fost Primăria Municipiului Timișoara, o instituție care încalcă legislația românească cu premeditare, știind că au spatele acoperit de celelalte instituții de forță, care ar putea să îi tragă la răspundere pentru aceste abuzuri constante.

În timpul așa-zisei pandemii, Inspectoratul de Jandarmi al Județului Timiș a abuzat fizic cetățenii Timișoarei, i-a amendat nefondat, umplând cu sume considerabile bugetul local administrat de Primăria Municipiului Timișoara. Personal, am primit nenumărate amenzi de la această instituție, amenzi lăsate în ușă de plutonierii care executau orbește ordinele ilegale ale superiorilor.

Prin aceste amenzi satrapii locali au încercat să mă reducă la tăcere, să nu mai lupt pentru drepturile, libertățile și interesele cetățenilor aflați la ananghie. Rezultatul abuzurilor lor asupra mea a fost exact opus, pentru că nu am renunțat la luptă, ci am atacat în instanță procesele verbale la Judecătoria Timișoara, dar am pierdut procesele, pentru că judecătorii au primit ordin pe unitate, să nu schimbe deciziile celor care au completat acele procese verbale, din spatele birourilor, privind imaginile camerelor de luat vederi puse la dispoziție de Primăria Municipiului Timișoara. După cum vedeți toate instituțiile amintite de mine mai sus, ca făcând parte din acest grup infracțional organizat, au complotat împotriva cetățenilor Timișoarei și, implicit, împotriva mea. Au fost camarazi bătuți fără milă de aceste bestii angajate ca organe de opresiune. Am ripostat legal la aceste abuzuri, am depus plângeri penale la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara care a clasat acele dosare, deși camarazii au avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale. Sângele care a curs, nu a fost îndeajuns să înduplece procurorii, să înceapă urmărirea penală pentru abuz în serviciu, pentru loviri și ale violențe cauzatoare de suferințe fizice etc.

Deși aceste instituții sunt conduse de membrii ai unor partide diferite care pe hârtie sunt în competiție, se urăsc de moarte, își dau la gioale în presă, în realitate, în spatele ușilor închise, încheie acorduri și alianțe, prin care își păzesc spatele uni altora, în cazul în care se găsește un nebun ca mine, să le ceară socoteală. Așa s-a întâmplat în cazul drepelelor străine amplasate ilegal în fața clădirii Primăriei Municipiului Timișoara și a celorlalte instituții locale aflate în subordinea primăriei care nu respectă legislația cu privire la arborarea drapelului României. Am să dezvolt acest caz, în particular, pentru că pot dovedi mai ușor „modul în care ne lucrează” aceste instituții și reprezentații lor politici.

La început anului 2022, am început demersurile legale pe Legea nr. 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public, prin intermediul căreia am solicitat Primăriei Municipiului Timișoara să îmi pună la dispoziție Hotărârea de Consiliu Local, prin care s-a stabilit amplasarea drapelelor străine din fața insistuției. După câteva săptămâni, am primit un răspuns foarte evaziv din partea Biroului de Sesizări și Transparență Informațională, din cadrul primăriei. Ca o ironie a sorții, nu a existat niciun fel transparență în relația mea cu această instituție. Din contră, reprezentanții primăriei răspund doar când vor la solicitări, iar răspunsurile lor sunt demne de telenovele de pe postul Acasă TV. În răspunsul primit au invocat atmosfera de toleranță, diversitatea multietnică și multiculturală, ca motive ideologice pentru care ei încalcă Legea nr. 75/1994, art.7 – Legea privind arborarea drapelului României, intonarea imnului național și folosirea sigiliilor cu stema României de către autorităţile și instituțiile publice. Dacă veți citi cu atenție întregul articol, veți vedea de ce România este supranumită „Țara lui Papură Vodă”.

Nemulțumit de răspunsul primit, am făcut o reclamație administrativă, pe care am trimis-o pe e-mailul instituției, prin care solicitam reprezentanților Primăriei Municipiului Timișoara să revină asupra deciziei inițiale și să îmi comunice documentul solicitat. Răspunsul primit la Reclamația Administrativă a fost semnat de viceprimarul Municipiului Timișoara, PNL-istul Cosmin Tabără. Acesta mi-a trimis alte documente pe care nu le solicitasem, omițând să îmi trimită tocmai documentul solicitat. După cum vedeți, nu există nicio competiție reală între USR și PNL, ci o relație de iubire nemărginită între Dominic Samuel Fritz și Cosmin Tabără. Această relație nu este una dualistă, ci se va transforma curând într-un trio, prin alăturarea fidelului prefect PSD, Mihai Ritivoiu.

Nemulțumit și de răspunsul primit la Reclamația Administrativă, am depus o cerere de chemare în judecată la Tribunalul Timiș, Secția de Contencios Administrativ și Fiscal, pentru că drepturile mele au fost încălcate de reprezentații Primăriei Municipiului Timișoara. Între timp am sesizat și Instituția Prefectului Județului Timiș, pentru abuzurile săvârșite de reprezentații primăriei. Prefectul a făcut multă gargară, în presă, pe acest subiect, a emis un ordin de prefect, prin care a trimis o Comisie Mixtă de Control să verifice ilegalitățile semnalate de mine. Comisia a descoperit ilegalitățile și a întocmit un raport pe care l-a înmânat Prefectului Județului Timiș. Am solicitat prefectului să îmi pună la dispoziție acest raport, dar nu mi-a răspuns la email, în termenul legal de 30 zile calendaristice. Am deschis un nou proces împotriva Instituției Prefectului Județului Timiș, pe Legea nr.544/2001, prin care ceream Tribunalului Timiș să oblige Instituția Prefectului Județul Timiș să îmi pună la dispoziție documentul solicitat. După câteva luni de acalmie și amânări, reprezentații instituției au depus la dosar raportul solicitat de mine. Bravo, domnilor! Hai că se poate! Pardon, măgarilor! Frica păzește via, spune o vorbă românească! Doar frica unui proces public mediatizat a făcut Instituția Prefectului Județul Timiș să îmi pună la dispoziție Raportul Comisiei Mixte de Control. Așa funcționează lucrurile la Timișoara, ca să înțelegeți cu cine mă lupt și ce fel de arme folosesc. Raportul Comisiei Mixte de Control prevedea luarea unor măsuri și sancționarea Primăriei Municipiului Timișoara pentru neregulile constatate. Comisia a mimat ca și-a făcut treaba, pentru că măsurile recomandate de aceasta trebuie puse în aplicare până pe data de 1.12.2023. Pe 1.12.2023 se sărbătorește Ziua Națională a României, iar Primăria este obligată oricum de lege să arboreze Drapelul României pe instituțiile pe care le are în administrare. Sancțiunile recomandate de această comisie sunt sub forma a două avertismente, deși abuzul făcut de Primăria Municipiului Timișoara este unul constant și se întinde pe aproximativ 10 ani. Aici, vorbim de premeditare, iar amenda era sancțiunea corectă, în acest caz. Dacă nici după această decizie reprezentanții primăriei nu aplicau măsurile recomandate de comisie, intrau deja sub incidența penalului. Punând cap la cap toate informațiile avute, pot spune cu dovezi că: PSD+PNL+USR=LOVE!

Revenind la celălalt proces deschis împotriva Primăriei Municipiului Timișoara, cel prin care solicitam acesteia să îmi pună la dispoziție Hotărârea de Consiliu Local, prin care s-a stabilit arborarea drapelelor statelor străine din fața instituției, pot spune că, inclusiv judecătorii Tribunalului Timiș sunt mână în mână cu toate celelalte instituții implicate în acest caz de corupție generalizată. Judecătorul de caz a respins cererea mea de chemare în judecată, dar a respins și excepția lipsei capacității procesuale de folosință a Pârâtei Primăria Municipiului Timișoara, invocată prin întâmpinare. Vedeți cum încearcă jurista primăriei să se folosească de orice artificiu juridic, ca să ascundă abuzurile superiorilor ei direcți. Judecătorul a dat o decizie la fel de dubioasă, pentru că reiese clar din cererea de chemare în judecată că sunt îndreptățit să întru în posesia documentului solicitat, dar judecătorul este suveran. Cel puțin așa spune legea, pe care ar trebui să o schimbăm de urgență. Voi face recurs la această hotărâre judecătorească, după ce mi se va comunica aceasta. Nu admit să fiu călcat în picioare de nimeni și voi lupta până la capăt pentru drepturile mele și ale poporului meu asuprit. Să îi ferească Dumnezeu pe acești mafioți, să ajung în Parlamentul României, că nu iert pe nimeni! După faptă și răsplată...

De asemenea, dacă Primăria Municipiului Timișoara nu se va conforma măsurilor recomandate de Comisia Mixtă de Control până pe data de 1.12.2023, iar Instituția Prefectului Județului Timiș nu va amenda aceste abuzuri, voi face o plângere adresată Guvernului României împotriva prefectului Județului Timiș, Mihai Ritivoiu. După cum vedeți și voi, după cum au văzut și cei cu care mă lupt, eu nu mă joc. Unde-i lege, nu-i tocmeală!

Vă îmbrățișez cu dragoste pe toți cei care susțineți aceste demersuri întreprinse de mine pentru recuperarea demnității noastre naționale. Totul pentru Neam și Țară, nimic pentru noi!??

Ing. Florin-Ion Măneanu

Președinte

Filiala Județeană Timiș

Partidul Noua Dreaptă

Tel: 0040 735 935 439

www.NouaDreapta.org

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...