Membrii și simpatizanții Noii Drepte au continuat tradiția sărbătoririi Zilei Naționale în județul Covasna, la Sfântu Gheorghe, alături de românii oprimați din așa-zisul "ținut secuiesc".

De aici, din inima României, transmitem tuturor românilor din Țară și din afara granițelor, un călduros LA MULȚI ANI!💙💛❤️

 

1decembrie_sfantu_gheorghe

Harta_România_Mare_ND

👆Pe 1 Decembrie continuăm tradiția sărbătoririi în stradă a Zilei Naționale acolo unde e mai greu, în inima României, alături de românii din județul Covasna!

👉Vino cu noi la Sfântu Gheorghe să arătăm că așa-zisul "ținut secuiesc" a fost, este și veșnic va rămâne PĂMÂNT ROMÂNESC!💙💛❤️

📢Locul manifestării: Județul Covasna, municipiul Sfântu Gheorghe, Piața Mihai Viteazu

🕘 Ora începerii manifestării: 09:00

👉 Codul vestimentar: încălțăminte, pantaloni și geacă în aceeași nuanță, de culoare închisă, fular tricolor. 

👉 www.NouaDreapta.org 

👉 t.me/nouadreapta

 

Noua Dreaptă respinge războiul ca soluție a rezolvării conflictului ruso-ucrainean și își exprimă totala solidaritate cu românii din Ucraina. 

Gândurile și eforturile noastre se îndreaptă astăzi către românii din nordul Bucovinei, sudul Basarabiei și nordul Maramureșului, care au acum de ales între două alternative dureroase: să-și apere familiile și casele cu prețul vieții lor sau să ia calea exilului, lăsând în urmă pământul natal și agoniseala de-o viață.