Pentru a putea desfăşura activităţile pe care ni le-am propus, avem nevoie de sprijinul tău. Acest sprijin poate lua forme diferite, în funcţie de posibilităţile fiecăruia:

1. ADERĂ LA PARTIDUL NOUA DREAPTĂ

Dacă te-ai săturat de Partidul Unic al Corupţilor care a batjocorit România vreme de 25 de ani, nu te mulţumi doar să ne dai dreptate! Renunţă la rolul de spectator şi alătură-te Partidului Noua Dreaptă acum, cât încă mai avem pentru ce lupta!

2. CANDIDEAZĂ LA ALEGERILE LOCALE ŞI PARLAMENTARE

Dacă şi tu eşti sătul de clasa politică actuală, trimite CV-ul tău la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. şi precizează Primăria sau Consiliul Local pentru care vrei să candidezi. Innoirea clasei politice începe cu tine!

3. PROMOVEAZĂ SITE-UL PARTIDULUI

Noua Dreaptă este cel mai cenzurat partid politic pe Facebook. Intră direct pe site-ul www.NouaDreapta.org pentru a fi la curent cu activitățile noastre și înscrie-te în grupul nostru de Telegram: https://t.me/nouadreapta

4. DONEAZĂ! AJUTORUL TĂU CONTEAZĂ!

Partidul Noua Dreaptă se află la început de drum. Ne bazăm pe tine în efortul nostru de a învinge partidele care au jefuit România.

De la materiale tipărite la panouri publicitare, de la apariții media și până la manifestări publice, totul necesită resurse considerabile.

Fă o donație astăzi! Sprijină Partidul Noua Dreaptă în efortul de a transforma România în țara respectată, prosperă și suverană pe care ne-o dorim cu toții! Îți mulțumim pentru contribuția ta!

Donatii prin transfer bancar

Înainte de a fi un partid, Noua Dreaptă este o mișcare. De aceea, în anii non-electorali (2021, 2022 și 2023) poți dona în contul Asociației Noua Dreaptă deschis la CEC Bank Colentina:


CONT LEI: RO54CECEB20230RON3927642

Când faci plata nu uita să specifici: NUME, PRENUME, DONAŢIE.

Îți mulțumim pentru contribuția ta!