Președinte 
Tudor Ionescu

Tudor Ionescu, 43 ani, căsătorit, este absolvent al Facultăţii de Drept şi avocat în cadrul Baroului Bucureşti. Este membru fondator al Partidului Noua Dreaptă şi responsabilul Departamentului Juridic.

 

Vicereședinte 
Dorin George Lala

Dorin George Lala, 48 ani, căsătorit, tatăl a doi copii, este absolvent al Facultăţii de Drept şi consultant financiar în cadrul unei firme private. Este membru fondator al Partidului Noua Dreaptă şi responsabilul Departamentului de Comunicare și Imagine.

 

Secretar General
George Grasu


George Grasu, 50 ani, căsătorit, tatăl a doi copii, este absolvent al Facultăţii de Management Turistic și Comercial. Este antreprenor în domeniul organizărilor de evenimente.

 

Preşedintele Filialei Bucureşti
Constantin Nechita

Constantin Nechita, 40 ani, căsătorit, tatăl unui copil, este absolvent al Facultăţii de Urbanism din cadrul Universităţii de Arhitectură şi Urbanism "Ion Mincu" din Bucureşti şi lucrează ca arhitect în mediul privat. 

 

Președintele Filialei Mureș
Marius Moldovan


Marius Moldovan, 32 ani, este absolvent al Facultăţii de Științe Economice, Juridice și Administrative din cadrul Universității "Petru Maior" din Târgu Mureș și consultant financiar în cadrul unei firme private. Este responsabilul Departamentului pentru Formarea Cadrelor.

 

Președintele Filialei Dolj
Adrian Jianu


Adrian Jianu, 47 ani, căsătorit, tatăl unui copil, este absolvent al Facultăţii de Drept. Este antreprenor iar din 2020 este Consilier Local în localitatea Amărăștii de Jos din județul Dolj.

 

Președintele Filalei Mehedinți
Florin Ion Măneanu


Florin-Ion Măneanu, 30 de ani, este absolvent al Universității din Craiova cu titlu masteral în Inginerie și Managementul Calității. Din anul 2018 conduce cu mână de fier Filiala Județeană Mehedinți a singurului partid naționalist-crestin activ din zona Olteniei, Partidul Noua Dreaptă.

 

Preşedintele Filialei Arad
Angel Popescu

Angel Popescu, 52 de ani, căsătorit, este întreprinzător particular. Nu a mai făcut politică până acum, Partidul Noua Dreaptă este primul partid la care aderă.

 

Președinte Filiala Bacău
Ion Capșa

Ion Capșa, 51 de ani, căsătorit, tatăl unui copil, este administratorul unei firme private.

 

Preşedintele Filialei Constanţa
Sorin Dincă

Sorin Dincă, 43 ani, căsătorit, un copil, este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa. Nu a mai fost afiliat politic până acum, Partidul Noua Dreaptă este primul partid la care aderă.

 

Preşedintele Filialei Brașov
Florin Mihuțiu

 Florin Mihuțiu, are 43 de ani și este coordonator în domeniul transporturilor.

 

VicePreşedintele Filialei Dolj
Laurențiu Frunză

Laurențiu Frunză are 46 de ani, este căsătorit și tatăl a doi copii. A absolvit Colegiul de Medicină Dentară din București și conduce propria afacere în domeniul stomatologiei.

 

Preşedintele Filialei Hunedoara
Gică Baltariu

Gică Baltariu, 53 de ani, căsătorit, nu a mai fost afiliat politic până acum, Partidul Noua Dreaptă este primul partid la care aderă.

 

Preşedintele Filialei Dâmbovița
Claudiu Băcanu

Claudiu Băcanu, 46 de ani, casătorit, tatăl unui copil, este freelancer în domeniul IT.

 

Preşedintele Filialei Cluj
Codrin Goia

Codrin Goia, 30 ani, este absolvent al Facultăţii de Istorie din cadrul Universităţii Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Este angajat în cadrul unei firme private şi nu a mai fost afiliat politic până acum.

 

Preşedintele Filialei Italia
Cristi Grigoraș

Cristi Grigoraș, căsătorit, este tatăl a 3 copii și este stabilit temporar în Italia, unde conduce filiala Partidului Noua Dreaptă din peninsulă.

 

Preşedintele Filialei Germania
Lucian Bozdog

Lucian Bozdog, are 48 de ani, este tatăl a 5 copii și este stabilit temporar în Germania, unde conduce filiala Partidului Noua Dreaptă.

 

Preşedintele Filialei Basarabia
Sergiu Lașcu

Sergiu Laşcu, 36 ani, căsătorit, doi copii, este Jurist cu Master în Drept şi directorul unei firme private din Chişinău.

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...