Sâmbătă 29 iulie va avea loc la București MARȘUL NORMALITĂȚII - pentru familia naturală, întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie.
 
Organizat an de an începând din 2005 și ajuns la cea de-a 19-a ediție, MARȘUL PENTRU NORMALITATE este cea mai constantă manifestare publică din România organizată în sprijinul valorilor familiei. 
 
Manifestarea este autorizată de Primăria Capitalei și așteptăm participanții la ora 13:00 în Piața Victoriei, de unde vom porni pe traseul Piața Romană – Piața Universității – Piața Unirii - Patriarhia Română. 
 
Organizat de Asociația Noua Dreaptă împreună cu asociații și activiști implicați în campania pentru DA la Referendumul din 6-7 Octombrie 2018, MARȘUL PENTRU NORMALITATE exprimă protestul românilor care susțin valorile familiei tradiționale:
 
1. Față de parada homosexualilor, o manifestare cu caracter obscen și provocator care promovează în fiecare an ideea legalizării parteneriatelor, căsătoriilor și adopțiilor homosexuale;
 
2. Față de decizia și intenția CEDO de a băga pe gâtul românilor căsătoriile și parteneriatele homosexuale, în disprețul majorității creștine din România și a Codului Civil român care prevede explicit la art 277:
"(1) Este interzisă căsătoria dintre persoane de acelaşi sex.
(2) Căsătoriile dintre persoane de acelaşi sex încheiate sau contractate în străinătate fie de cetăţeni români, fie de cetăţeni străini nu sunt recunoscute în România.
(3) Parteneriatele civile dintre persoane de sex opus sau de acelaşi sex încheiate sau contractate în străinătate fie de cetăţeni români, fie de cetăţeni străini nu sunt recunoscute în România."
 
3. Față de atitudinea agresivă și jignitoare a lobby-ului homosexual care anul acesta a organizat parade homosexuale și la Iași, Cluj-Napoca și Timișoara, pregătind o manifestare provocatoare similară la Oradea;
 
4. Față de harțuirea românilor care și-au exprimat public opoziția față de ideologia de gen și promotorii acestei aberații, ultima victimă fiind chiar cunoscuta campioană Sorana Cîrstea. 
 
Luând în considerare cele de mai sus, vă așteptăm alături de noi pe toți aceia care doriți să trăiți și să vă creșteți copiii într-o țară normală! Și vă invităm să participați la MARȘUL PENTRU NORMALITATE pentru a demonstra că într-o țară democrată drepturile majorității nu pot fi călcate în picioare de dictatura nici unei minorități! 
 
Vino sâmbătă 29 iulie, la ora 13:00 în Piața Victoriei din București, să spunem un NU hotărât parteneriatelor, căsătoriilor și adopțiilor homosexuale! Și vino să spunem un DA la fel de hotărât pentru normalitate, pentru familia naturală, întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie!
 
Av. Tudor Ionescu - Președintele Asociației Noua Dreaptă

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...