Noua DReaptă Mureș Acțiune CaritabilăÎn pragul Anului Nou 2021, filiala Mureș a Partidului Noua Dreaptă a desfășurat o acţiune caritabilă.

Pe baza donațiilor membrilor și simpatizanților partidului, o delegaţie formată din Marius D. Moldovan, Marius Sabău și Ingrid Vajda - candidaţi la Alegerile Parlamentare 2020, a achiziționat și a oferit câteva sute de conserve de pește și pateu, pachete de unt, brânză topită și dulciuri (în general produse fabricate în România) Centrului Social Creștin ”Sfântul Irineu” din Sighișoara, care asigură zilnic masa pentru 120 de persoane cu adevărat nevoiașe, indiferent de confesiunea religioasă ori limba lor maternă. A fost o contribuție modestă față de nevoile zilnice ale acestui Centru Social, dar acțiunea este menită a oferi un exemplu bun de urmat de cât mai mulți, fie persoane individuale sau organizații. Naționalismul și creștinismul înseamnă fapte concrete iar Noua Dreaptă este un partid atipic ce pune accent pe fapte, nu pe demagogie. Acest tip de acțiuni caritabile dorim să le desfășurăm lună de lună iar cine dorește să le susțină ne poate contacta la datele Biroului de Presă de mai jos ori poate depune o adeziune pe siteul oficial www.nouadreapta.org .

Mulțumim tuturor membrilor, simpatizanților și votanților noștri iar cu ocazia Anului Nou 2021 le urăm tuturor românilor ”La mulți ani”!

Biroul de presă al Partidului Noua Dreaptă - Mureș
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
tel: 0756.77.67.67
www.nouadreapta.org

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...