Noua Dreaptă MUreș Eroi Nu mor niciodataFiliala Partidului Noua Dreaptă din județul Mureş a participat, pe 21 Decembrie 2020, cu o delegație oficială la ceremonia de la Târgu-Mureș dedicată comemorării martirilor căzuţi pentru libertate în timpul evenimentelor din Decembrie 1989.

 

Ca și în anii precedenți, în timpul manifestării, în semn de omagiu, am desfăşurat banner-ul cu mesajul "Eroii nu mor niciodată", gest ce a fost apreciat de membrii asociaţiilor de revoluţionari prezente.
La Târgu-Mureş au fost împușcaţi mortal în Decembrie '89 şase revoluţionari. În ţară au mai fost asasinați încă zece mureșeni care au luptat împotriva comunismului.

Este al șaptelea an consecutiv în care membrii Noii Drepte participă voluntar la această comemorare fără a avea obligații organizatorice, ci având în conștiință recunoștința față de cei care s-au jertfit pentru idealul libertății în 1989.

Noua Dreaptă demonstrează încă o dată că, prin activismul voluntar al membrilor săi, este cea mai consecventă organizație naționalistă din România ultimilor 20 de ani.

Noua Dreapt Mure Eroii nu mor niciodată

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...