Partidul Noua Dreaptă, singurul partid politic din România care a organizat proteste în anul 2015 împotriva cotelor de migranți impuse de Comisia Europeană, Pactului Global pentru Migrație de la Marrakech și deschiderii de noi centre pentru imigranți pe teritoriul României, protestează față de aducerea de migranți afgani pe teritoriul României.

Ministrul de externe (anti)român Bogdan Aurescu, cel care în loc sa îl susțină pe arbitrul român Colțescu în așa-zisul scandal de rasism, s-a dovedit inchizitorul lui, de data aceasta se comportă ca și cum ar fi Ministrul de Externe al Afganistanului.

Acum câteva zile, domnul Aurescu a finalizat o operațiune de aducere in Romania a 136 de afgani, cetățeni pe care dânsul îi numește “afganii noștri”.

Este posibil sa fie afganii dânsului, dar ai României cu siguranță nu sunt.

Domnul ministru de externe poate că ar trebui să își aducă aminte că este în această funcție pentru a lucra în slujba românilor, A ROMÂNILOR NOȘTRI!

Afganii lui Bogdan Aurescu au fost aduși cu un avion, au primit cazare gratuita si diurnă. Bineînțeles, totul pe cheltuiala noastră, a românilor.

Noi nu am uitat că acest personaj controversat și cu comportament anti românesc este fostul discipol al infractorului Adrian Năstase, fost membru al cabinetului Ponta și acum ministru in cabinetul dezastruos al Guvernului Câțu.

Discursul siropos al acestui ministru așa-zis român, de la ceremonia de primire a afganilor, ne îngrijorează profund pentru că ne indică o campanie amplă de aducere de imigranți non-europeni în România.

Și constatăm cu tristețe și dezamăgire cât de ușor este de manipulat opinia publică din România în situația imigranților din Afganistan. Chiar nu învățam nimic din declinul civilizațiilor vestice care coincide cu valurile de imigranți non-europeni?

Presa vuiește de crimele imigranților non-europeni si de amploarea rețelelor de trafic de imigranți, rețele care au o prezență puternică și in România, fiind țară de tranzit către vestul Europei. La începutul anului trecut un șofer de tir român a fost ucis in Franța si alți zeci au fost atacați de imigranți.

Nu sunt cazuri izolate, ci o realitate larg răspândită.

Are România vreo responsabilitate sa rezolve problemele din țările musulmane din Asia? A cauzat poporul român războiul din Afganistan? Ne este Afganistanul o țară prietenă? De ce trebuie să scoată alții castanele din foc cu mâna noastră? Nu avem destule probleme de rezolvat la noi în țară? Sunt doar câteva întrebări pe care media din România nu și le pune, oare de ce? Sunt întrebări de bun simț pe buzele tuturor românilor ale căror răspunsuri pot determina o decizie înțeleapta sau ne-înțeleaptă a actualilor guvernanți ai României, în privința eliberării de mii de vize pentru niște necunoscuți.

Să presupunem că avem suflet mare și dorim sa ii ajutam pe imigranții afgani. Noi nu credem că avem resursele necesare pentru a-i ajuta și nu credem în niciun caz ca se vor integra în societatea românească, deoarece cultura lor este foarte diferită de cea europeană. După cum am observat în alte țări din Vestul Europei, cetățenii non-europeni au adus cu ei valuri de crime și violuri peste tot pe unde au venit in număr mare (exemple: Suedia, Belgia, Franța). Statisticile cu privire la infracțiunile din aceste tari, care sunt coroborate cu valurile de imigranți, sunt publice.

Unde ne este logica înțeleaptă si sănătoasă? Chiar nu mai putem gândi singuri fără sa ne spună alții, așa-zisi liberali, ce să facem la noi în țară?

Sa presupunem ca noi ne înșelăm și acești imigranți afgani vin cu intenții bune și se vor integra în România. Daca noi ne înșelăm nu va avea poporul roman nimic de pierdut. Dar daca cei care susțin imigrația afgană se înșală, un val de crime și violuri va acoperi România.

Așadar, domnilor care susțineți imigrația din Afganistan, în cazul în care aceasta imigrație este o greșeală, care va expune mamele, surorile, soțiile si fiicele noastre unui val de violuri și crime după modelul țărilor din Europa de Vest, acceptați să fiți co-răspunzători pentru posibilele crime ale noilor veniți?

Poporul afgan și-a construit civilizația și cultura din Afganistan după chipul și asemănarea lui, care este deci argumentul pe care se bazează cei care cred ca aici afganii nu vor înfăptui aceleași lucruri pe care le-au înfăptuit de decenii în tara lor?

Noi credem că este o probabilitate mare ca imigranții din Afganistan vor aduce aici război, infracționalitate si corupție, după modelul din tara lor. Nu avem niciun motiv să credem ca se vor schimba imediat cum vor păși pe pământ românesc.

Apelăm deci la toți românii de bună credință și cu un minim de discernământ să distribuie mai departe acest comunicat.

Spune și tu NU imigrației din Afganistan!

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...