Vineri 8 martie, de Ziua Femeii, membrii Noii Drepte și ai Frăției Ortodoxe au protestat la ambasada Finlandei din Bucureși, în fața Ministerului Afacerilor Externe dar și a Guvernului României pentru soluționarea urgentă a cazului Cameliei Smicală, ai cărei copii i-au fost luați cu forta în 2016 și de atunci sunt ținuți captivi în centrele sociale din Finlanda.

Protestele au avut loc între orele 15:00-19:00, după cum urmează:
- ora 15:00 - ambasada Finlandei din str. Atena nr. 2 bis
- ora 16:00 - Ministerul Afacerilor Externe din Aleea Alexandru nr. 31
- ora 17:00 - Guvernul României din Piața Victoriei.

Marșul s-a desfășurat între instituțiile enumerate mai sus, unde au fost depuse memorii și o delegație a fost primită în audiență la Ministerul Afacerilor Externe.

Protestatarii au cerut sprijinul instituțiilor vizate pentru aducerea în România a copiilor Cameliei Smicală - Maria și Mihai -, sub tutela mamei.

Protestatarii au făcut totodată un Apel atât către românii aflați deja în străinătate cât și către cei care au în intenție să emigreze, să-și întoarcă fața către România. Să înțeleagă că emigrarea în acest Occident care devine pe zi ce trece o Dictatură în adevăratul sens al cuvântului, în care Statul are dreptul să-ți ia propriul copil și să-ți interzică a-l mai vedea vreodată, reprezintă o IMENSĂ GREȘEALĂ. Iar pentru această greșeală cei care vor suferi sunt mai ales copiii născuți și cei care se vor naște. Dincolo de greșelile părinților care au responsabilitatea emigrării în state care de la an la an arată că morală Creștină, familia normală, drepturile părinților de a-și crește copiii conform principiilor lor morale și religioase, nu mai înseamnă practic nimic, rămâne drama copiilor. Acești copii sunt ai Neamului nostru Românesc, indiferent unde s-ar afla, și nu-i vom abandona niciodată și nici nu vom rămâne spectatori atunci când alte state îi vor abuza și își vor bate joc de familiile românilor!

 

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...