Filiala Partidului Noua Dreaptă din județul Mureş a participat joi 21 Decembrie cu o delegație oficială la ceremonia dedicată comemorării martirilor căzuţi pentru libertate în timpul revoltei din Decembrie 1989.

În timpul manifestării, în semn de omagiu, am desfăşurat banner-ul cu mesajul "Eroii nu mor niciodată" și am depus o coroană tricoloră la Troiţa Revoluţiei, inscripţionată "Cinste eroilor libertăţii".

La Târgu Mureş au fost împușcaţi mortal în Decembrie '89 şase revoluţionari. În ţară au mai fost asasinați încă zece mureșeni care au luptat împotriva comunismului.

Gestul naţionaliștilor de la Noua Dreaptă a fost foarte apreciat de membrii asociaţiilor de revoluţionari prezente deoarece am fost, practic, singurul partid care a depus o coroană de flori, în afara oficialităţilor şi a organizatorilor.

De când a intrat în vigoare legea 215/2016 ce restricţionează lista instituţiilor şi organizaţiilor ce au dreptul să depună coroane de flori în cadrul manifestaţiilor oficiale, partidele nu se mai înghesuie să participe la astfel de ceremonii deoarece nu mai sunt citate public şi nu mai au ocazia să-şi facă reclamă.

Noua Dreaptă demonstrează încă o dată că prin activismul voluntar al membrilor noștri ne distingem net de turma partidelor de sistem.

{vsig}tgmuresdec2017{/vsig}

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...