La fel ca în anii anteriori, membrii Noii Drepte din Ardeal, dar şi din alte părţi ale ţării, au participat la manifestările de la Țebea, leagănul românismului transilvănean, pentru a-l comemora pe Avram Iancu şi pe liderii revoluţiei române din Transilvania de la 1848.

Înainte de toate am depus o coroană de flori la mormântul Crăişorului Munţilor, care va rămâne întotdeauna un simbol al luptei pentru libertate şi un exemplu pentru militanţii Noii Drepte.

Cu această ocazie am împărțit pliante de promovare a Noii Drepte şi a Alianței Politice "Blocul Identității Naționale în Europa" (BINE) și, ca în fiecare an, am amplasat un stand al Magazinului Naţionalist, singurul stand de unde participanţii la festival au putut cumpăra tricouri cu Avram Iancu, cu mesajul "Mândru că sunt român", cu mesajul "Basarabia Pământ Românesc" şi alte produse cu caracter identitar. O mulţime de români au vizitat standul Magazinului Naţionalist, nu doar pentru a cumpăra articole cu caracter naţional dar şi pentru a se interesa de lupta pe care o ducem de peste 17 ani pentru Dumnezeu, Neam și Țară.

Militanţii Noii Drepte au adus şi cel mai mare tricolor de la Țebea, pe care l-am purtat pe brațe printre miile de români prezenţi la manifestare.

Din păcate însă, manifestarea care ar trebui să fie un festival tradiţional în cinstea lui Avram Iancu se degradează şi se manelizează tot mai mult în fiecare an, lucru la care contribuie şi partidele parlamentare care reuşesc mereu să transforme manifestarea într-un circ politic, uitând cu desăvârşire de Avram Iancu.

 

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...