Partidul Noua Dreaptă salută demisia lui Corneliu Bârlădeanu din funcţia de Episcop de Huşi şi atrage atenţia asupra amplorii infiltrării homosexuale în Biserica Ortodoxă Română. Cazurile episcopului de Huşi şi a preotului Cristian Pomohaci nu sunt singulare şi cerem cercetarea şi caterisirea tuturor preoţilor şi clericilor despre care există indicii de practicare a homosexualităţii, o perversiune incompatibilă cu morala creştină.


După ce mafia homosexuală a ajuns să controleze o parte însemnată din clasa politică actuală, prin intermediul unor foști si actuali parlamentari, secretari de stat şi consilieri prezidenţiali, această mafie hidoasă şi-a întins tentaculele şi peste trupul Bisericii Strămoşeşti, cu scopul de a o discredita şi de a spori antipatia anticlericală.

Însă Biserica lui Hristos nu este club de homosexuali şi salutăm demersul Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române de a face curăţenie cu fermitate şi de a reda bunul renume al Bisericii noastre care a dat atâţia sfinţi de-a lungul mileniilor.

Este evident că nu Biserica s-a infiltrat în asociaţiile homosexualilor ci aceştia din urmă s-au infiltrat în Biserica lui Hristos, unii din ei ajungând chiar în ierarhia bisericească superioară, cu scopul vădit de a o discredita şi de a destabiliza Biserica Ortodoxă strămoşească.

Un caz elocvent este şi cel al directorului Asociaţiei Accept, Florin Buhuceanu, care a studiat 3 ani la Facultatea de Teologie Ortodoxă şi a urmărit să devină preot, cu scopul de a genera ulterior scandaluri homosexuale, de a denigra Biserica şi a produce indignare şi revoltă în rândul românilor ortodocşi.

Or, preoţia este o vocaţie, nu o meserie oarecare, iar celibatul este liber asumat de episcopi şi monahi. Cei care nu pot respecta aceste canoane şi optează pentru un stil de viaţă homosexual, în antiteză cu învățătura Evangheliilor şi a Sfinţilor Părinţi, trebuiesc caterisiţi fără întârziere iar mai departe sunt liberi să-şi cultive viciul la paradele homosexuale din vestul Europei, acolo unde spre fericirea lor se şi pot căsători cu persoane de acelaşi sex.

Av. Tudor Ionescu
Preşedintele Partidului Noua Dreaptă
Co-preşedintele Alianţei politice "Blocul Identităţii Naţionale în Europa" (BINE)

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...