Comunicat 2015-05-21

Noua Dreaptă invită bucureştenii la a X-a ediţie a Marşului pentru Normalitate, pentru a protesta faţă de tentativele insidioase de legalizare a ”parteneriatelor civile”.

Experienţa altor ţări europene ne demonstrează că aceste ”parteneriate” sunt peste tot doar primul pas către legalizarea căsătoriilor şi adopţiilor de copii de către ”cuplurile” homosexuale şi condamnăm ferm acţiunile nocive ale lobby-ului homosexual conjugate cu iniţiativele legislative anti-creştine ale politicienilor români care în campania electorală sunt ”mândri că sunt români” şi fac turul mănăstirilor iar când devin demnitari, votează după cum le dictează.. lobby-ul homosexual! Două exemple concrete:

- 22 de europarlamentari români trimişi de majoritatea creştină în Parlamentul European să ne reprezinte interesele şi valorile (9 de la PSD, 5 de la PNL, 3 independenţi, 2 de la UNPR, 2 de la PC şi unul de la PMP) au votat în bloc în data de 12 martie a.c. ”Raportul Panzeri”, un raport anti-creştin care încurajează statele UE să recunoască ”căsătoriile” şi ”uniunile” dintre homosexuali ca un drept al omului.

- 7 deputaţi din Comisia pentru muncă şi protecţie socială din Camera Deputaţilor au avizat favorabil în data de 21 aprilie a.c. proiectul de lege al deputatului Remus Cernea, privind parteneriatul civil între două persoane.. indiferent de sex!

Le aducem aminte tuturor politicienilor români că democraţia înseamnă VOINŢA MAJORITĂŢII şi nu dictatura minorităţii, întrebându-ne retoric dacă miile de tineri care s-au jertfit în Decembrie 89 au făcut-o pentru a înlocui comunismul cu altă formă de dictatură, cea a minorităţilor. Şi invităm toţi susţinătorii instituţiei familiei creştine tradiţionale sâmbătă 23 mai, la ora 12:00 în Piaţa Victoriei, pentru a manifesta împreună pentru NORMALITATE, împotriva legalizării căsătoriilor şi adopţiilor homosexuale!

Marşul pentru Normalitate este autorizat de Primăria Capitalei şi se va desfăşura pe traseul Piaţa Victoriei - Calea Victoriei - Patriarhia Română.

 

Biroul de Presa al Noii Drepte 

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...