5 oct. 2014

Arad Protest Clanuri TiganestiTIMISOARA. Aproximativ 50 de timisoreni, majoritatea membri ai organizatiei Noua Dreapta, dar si avocata Carmen Obarsanu, au protestat, la Timisoara, impotriva mafiei imobiliare tiganesti din orasul de pe malurile Begai.

 

Protestul a inceput pe platoul din fata Catedralei Mitropolitane, loc simbol al orasului. Tinerii au afisat un banner pe care au scris “Ne vrem orasul inapoi” si au purtat torte pe care le-au purtat in maini in drumul lor spre Piata Traian,  unde au incheiat protestul.

Inainte de a pleca in mars au fost sustinute discursuri pe treptele Catedralei, iar avocata Carmen Obarsanu, ea insasi victima a clanurilor de rromi din Timisoara,  le-a spus protestatarilor ca “fara gulere albe, mafia imobiliara nu ar fi existat“.

Dupa discursuri, protestatarii au aprins tortele si au pornit spre Piata Traian scandand sloganuri precum “Nu vrem clanuri tiganesti in orase romanesti“.

Acesta este al saselea miting organizat de Noua Dreapta, la Timisoara, fata de mafia imobiliara.

Foto: Virgil Simonescu
http://www.opiniatimisoarei.ro/nu-vrem-clanuri-tiganesti-in-orase-romanesti-protest-al-celor-de-la-noua-dreapta-la-timisoara-fata-de-mafia-imobiliara-foto/05/10/2014/

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...