Filiala Noua Dreaptã Timisoara a luat aminte cu profundã îngrijorare de teroarea la care este supusã o bunã parte a orasului de asa-zisa mafie imobiliarã. Citind anchetele apãrute în presa localã si vizitând site-ul www.nusuntcarnat.com am rãmas îngroziti de cum împart dreptatea unii indivizi apartinând institutiilor statului, plãtite din bani publici (Politie, Parchet, Judecãtorie – Tribunal).

Unul dintre oamenii care s-au confruntat cu aceastã problemã este si domnul Vladimir Voiasciuc, cetãtean român de etnie ucrainianã, care a refuzat sã fie victima nesimtirii si a abuzurilor sãvârsite de indivizi fãrã scrupule: dupa ce si-a deschis o salã de fortã pe strada Traian Grozavescu Nr. 4 (în spatele Postei Mari), a hotãrât sã nu cedeze presiunilor si sã lupte. Viata i-a fost transformatã în iad, atât din cauza “vecinilor binevoitori”, cât si din cauza autoritãtilor care îi asistau pe acestia din urmã.

Noua Dreaptã este hotârãtã sã sprijine lupta acestui om curajos, care a avut determinarea necesarã pentru a se opune unui sistem corupt si nedrept. Îi chemãm pe toti timisorenii cu simtul rãspunderii, pe toti patriotii români cãrora le pasã de tara si orasul în care trãiesc, ca de altfel si pe cetãtenii români de alte etnii, sã ni se alãture în acest demers de constientizare. Este timpul sã extirpãm cancerul care se extinde în Timisoara! Multi sunt nemultumiti, se plâng acasã sau în cercurile de prieteni, dar nimeni nu îsi asumã rãspunderea unor actiuni directe. Onoarea ne-a fost prea mult terfelitã în noroi iar cei care au murit în 1989 nu au fãcut-o cu sigurantã cu gândul cã va veni dupã 20 de ani o gascã de netrebnici care îi va teroriza pe oameni, dându-i afarã din casele lor!


Biroul de Presa al Noii Drepte 

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...