Comunicat 2007-11-01

Noua Dreapta ia act cu stupoare de indiferenta autoritatilor romanesti si in special a ministrului-fotomodel Adrian Cioroianu referitor la problema infractorilor de cetatenie romana din Europa de Vest.

Odioasa crima savarsita de un tigan cu cetatenie romana la Roma, a starnit o reactie violenta si justificata din partea primarului Walter Veltroni si a guvernului italian condus de Romano Prodi, care a imputernicit de urgenta autoritatile locale cu dreptul de a expulza cetatenii statelor UE care sunt un pericol la adresa sigurantei publice. Insa, dupa cum eram obisnuiti, reactia autoritatilor de la Bucuresti a fost una tardiva si reactionara, acestea multumindu-se sa trimita 4 politisti romani la Roma "pentru a-si ajuta omologii italieni in cadrul anchetei ucigasului tigan". Nu a fost organizat niciun comitet de criza, Ministerul de Externe nu a catadicsit sa puna bazele unui plan de rezolvare a acestei probleme. Ba mai mult, autoritatile romanesti au declarat ca dreptul de libera circulatie a cetatenilor romani in UE ar exonera Guvernul Romaniei de orice implicare in situatia creata!

Realitatea este alta, adevarul fiind ca dupa aderarea Romaniei la UE, capitalele Europei de Vest au fost invadate la propriu de catre infractori din Romania, majoritatea tigani, care s-au dedat la cersetorie, talharii, violuri si crime intr-un ritm demn de invaziile barbare din Evul Mediu. Fara a incerca sa aruncam vina in totalitate pe comunitatatea tiganeasca, a carei adevarata fata a fost vazuta abia acum de occidentali - obisnuiti sa strige "rasistii!" de fiecare data cand in Romania opinia publica se mobiliza impotriva obiceiurilor anti-sociale ale acestei etnii - credem ca responsabilitatea principala este a autoritatilor romanesti.

Impotenta unei Justitii incapabile sa aplice legea in tara, adaugata unei nepasari a Ministerului de Externe in ceea ce inseamna impunerea unei imagini corecte a Romaniei in lume, a dus la situatia jenanta ca o intreaga Europa sa ne arate cu degetul si sa ne asimileze cu o tara de hoti, violatori si criminali!

Noua Dreapta cere Ministerului de Externe sa ia masuri imediate pentru aplanarea tensiunilor din Italia, Spania si din celelalte tari lovite de acest flagel al infractionalitatii tiganesti "made in Romania", dar si pentru impunerea unei imagini corecte a Romaniei in lume. Totodata, Noua Dreapta cere ministerelor de Interne si Justitie sa nu neglijeze problema clanurilor de crima organizata repatriate din Europa de Vest care cu siguranta se vor deda la aceleasi actiuni anti-sociale si pe teritoriul Romaniei. Fara a incerca sa creem panica, hotararea Consiliului de Ministri al Italiei referitor la expulzarea infractorilor ne va pune cu siguranta fata in fata cu o crestere a criminalitatii de tip organizat in Romania.

Biroul de Presa al Noii Drepte 

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...