Comunicat 2007-08-17

Noua Dreaptã condamna actiunile provocatoare si iresponsabile ale celor câtiva politicieni care pretind cã apãrã drepturile minoritãtii maghiare. Prin amplasarea deja celebrului panou la intrarea in judetul Covasna, acestia nu au reusit sã delimiteze niciun teritoriu, ci doar sã atragã atentia unei tãri întregi asupra pericolului separatist.

Acest gest, venit in urma simulacrului de referendum pentru autonomia „tinutului secuiesc”, ar fi trebuit sanctionat prompt de autoritãtile in slujba Constituþiei. Acestea n-au fãcut insa nimic, arãtând cã separarea asa-zisului „tinut secuiesc” este toleratã. Reprezentantii Ministerului Internelor si Reformei Administrative nu au reactionat sub nicio formã, cu toate cã autorul moral al acestei provocãri, Consiliul Judeþean Covasna, se aflã în „ograda” lor.

În replicã la actiunile iredentiste, Noua Dreaptã va organiza în întreaga tarã o amplã campanie de avertizare asupra pericolului separatist maghiar. Toti cei care doresc sa participe la acesta campanie sunt rugati sa ne contacteze la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la telefoanele disponibile la sectiunea Contact.


Biroul de Presa al Noii Drepte 

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...