Noua Dreapta a organizat sambata 7 iunie a 10-a editie a Marsului pentru Normalitate, cea mai importanta manifestare din Romania in sprijinul valorilor familiei crestine traditionale.

 

 

 

 

 

 

 

Membrii Noii Drepte au iesit in strada pentru a spune NU raportului Lunacek, adoptat pe 4 februarie a.c. in Parlamentul European si care defineste comportamentul homosexual ca fiind "normal" si pune bazele unei adevarate dictaturi gay in Uniunea Europeana, devenind un instrument politic de presiune asupra guvernelor si parlamentelor nationale pentru legalizarea casatoriilor intre homosexuali si a adoptiilor de copii de catre "cuplurile" homosexuale.

 

Noua Dreapta va continua actiunile de avertizare asupra nocivitatii acestui raport intrucat la mai putin de doua luni de la adoptarea Raportului Lunacek, pe 29 martie, Marea Britanie legaliza casatoriile intre homosexuali iar la trei luni de la adoptarea aceluiasi raport, Concursul Eurovision 2014 era "castigat" de un travestit austriac cu o imagine groteasca.


Daca nu ne vom face vocea auzita, clasa politica va ceda presiunilor externe si vom putea avea oricand in Romania o lege ca cea din Marea Britanie. Renunță deci la rolul de spectator și alătură-te Noii Drepte acum, cât încă mai avem pentru ce lupta!

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...