Liderii filialelor Noii Drepte si sefii departamentelor specializate ale organizatiei s-au intalnit in sedinta reunita sambata 18 ianuarie la Predeal. Sedinta, care a durat peste opt ore, a avut drept scop analizarea si sintetizarea tuturor propunerilor venite din partea filialelor si stabilirea calendarului actiunilor Noii Drepte pentru anul 2014.

 

 Ca orice intalnire de lucru a Noii Drepte, sedinta s-a terminat cu hotarari ferme, toti participantii fiind constienti de lupta pe care Noua Dreapta o duce pentru salvarea Statului si Neamului Romanesc, din ce in ce mai dificila in contextul Legii liberalizarii funciare care da dreptul cetatenilor straini sa devina proprietari asupra pamantului stramosesc si a regionalizarii Romaniei care insa poate fi oprita daca romanii vor sustine campania Noii Drepte impotriva regionalizarii si vor boicota prin neprezentare referendumul pentru modificarea Constitutiei USL de la finele lunii mai.
 
Cu ocazia reuniunii, filiala Cluj-Napoca a anuntat organizarea pe 15 martie a Marsului Memorial Avram Iancu, pentru a marca 165 de ani de la victoria Revolutiei Romane din Transilvania (1849-2014). Ajuns la a sasea editie, marsul va incepe la ora 12:00 in Piata Mihai Viteazul si se va desfasura pe traseul: Piata Unirii -> Bulevardul Eroilor -> Piata Avram Iancu.
 
Uitat de multi, hulit de inca si mai multi, Avram Iancu continua sa reprezinte pentru membrii si simpatizantii Noii Drepte un model de viata si de lupta. Vino deci pe 15 martie cu tricolorul la Cluj-Napoca si nu-ti ascunde mandria de a fi roman!

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...