Sâmbătă, 2 noiembrie, membrii Noii Drepte au organizat la Cluj-Napoca un marș de protest împotriva clasei politice. Manifestarea a fost orientată nu doar împotriva actualei coaliţii aflată la guvernare, ci împotriva tuturor partidelor anti-naţionale și anti-creștine care în ultimii 24 de ani au distrus România.

 

Evenimentul a început cu un marş pe bulevardul 21 Decembrie – Piaţa Unirii – Bulevardul Eroilor și a continuat în Piaţa Avram Iancu prin rostirea unor discursuri de către Tudor Ionescu, liderul Noii Drepte și Codrin Goia, liderul ND Cluj.

Tudor Ionescu a atins şi problema Guvernului slab al României, care nu mai poate face nimic fără acordul Băncii Mondiale şi a FMI. “Tot ce România a avut mai rău, mai laş, mai corupt, a intrat în politică, unde toţi s-au îmbogăţit rapid jefuind bugetul de stat clădit din taxele şi impozitele plătite de noi”, a concluzionat Tudor Ionescu. Iar Codrin Goia a precizat că sistemul politic e așa de corupt încât 60% dintre români nu se mai prezintă la vot. Discursurile au atins teme precum: transformarea României într-o colonie a UE și FMI, furtul banului public, înstrăinarea resurselor naționale către corporații străine, distrugerea economiei românești, inventarea de noi taxe sau accesul cetățenilor străini la cumpararea pământului românesc începând cu 1 ianuarie 2014.

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...