Filiala Noua Dreaptă Alba a organizat sâmbătă 14 septembrie a.c. Marşul împotriva regionalizării României.

 

 

Membrii Noii Drepte au pornit din zona Decebal şi au străbătut capitala Marii Uniri până în fața statuii domnitorului Mihai Viteazul, unde liderii filialei s-au pronunțat împotriva regionalizării României şi a Constituției anti-naționale propusă de USL, subliniid faptul că:

REGIONALIZAREA cu parlament regional si mai ales presedinte regional este doar un eufemism pentru FEDERALIZAREA MASCATA a Romaniei.

REGIONALIZAREA va slabi statul roman, nu-l va intari si va incuraja actiunile separatiste si autonomiste ale maghiarilor din Harghita si Covasna.

REGIONALIZAREA va spulbera si bruma de autoritatea a statului roman, lasand populatia regiunilor la cheremul unor mafii locale, pe care nimeni nu le va mai putea dezradacina vreodata. Practic, regionalizarea va marca trecerea de la actualii baroni locali la baronii regionali.

REGIONALIZAREA nu va duce la diminuarea birocratiei ci la infiintarea unei suprastructuri, situata intre ministere si judete, care va indeparta decizia de cetatean. In plus, fiecare contribuabil va trebui sa suporte, din taxe si impozite marite, cheltuielile ocazionate de functionarea aparatului birocratic al regiunilor.

REGIONALIZAREA se inscrie in planurile Comisiei Europene de a distruge toate statelor nationale si de a  transforma Uniunea Europeana intr-o federatie de regiuni sub numele de Statele Unite ale Europei.

REGIONALIZAREA va subordona regiunile nu guvernului Romaniei, ci Comisiei Europene, aceasta insemnand de facto si de jure transferul suveranitatii nationale catre guvernul UE. Vice-premierul Liviu Dragnea a afirmat public ca “exercitiul financiar al Uniunii Europene 2014 – 2020 trebuie sa gaseasca regiunea administrativa in Romania, in asa fel incat regiunea sa devina partener direct cu Comisia Europeana si nu Guvernul Romaniei”.

REGIONALIZAREA nu va aduce Romaniei mai multi bani din fondurile europene, la guvernare fiind aceleasi gasti politice care in perioada 2007-2012 au atras doar 10% din banii cuveniti Romaniei.

REGIONALIZAREA este un proiect care pune capat unui ciclu de un sfert de secol de slabire a institutiilor Statului Roman.

Pe cale de consecinta, Romania in general si Alba Iulia in particular nu vor avea nimic de castigat de pe urma regionalizarii, un proces care are ca scop final desfiintarea Statului Roman.

Facem deci apel la fiecare roman sa NU isi dea votul la referendum pentru proiectul USL de revizuire a Constitutiei, un proiect care nu reprezinta interesele romanilor ci doar ale cozilor de topor care au tradat, jefuit si umilit Romania vreme de 23 de ani.

In acest moment de rascruce, este necesar ca fiecare dintre noi sa se trezeasca din resemnare si indiferenta si sa puna umarul pentru salvarea Romaniei. Lupta pe care noi o ducem in folosul cauzei romanesti are nevoie de sprijinul si participarea tuturor celor care simt si gandesc ca noi, inclusiv A TA!

Nu te multumi doar sa ne dai dreptate! Renunta la rolul de spectator si alatura-te Noii Drepte acum, cat inca mai avem pentru ce lupta!

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...