Noua Dreapta a organizat sambata 8 iunie a 9-a editie a Marsului pentru Normalitate, cea mai importanta manifestare din Romania in sprijinul valorilor familiei crestine traditionale.

 

 Membrii si simpatizantii Noii Drepte au iesit in strada pentru o Romanie crestina, pentru valorile in care cred majoritatea romanilor si pentru a protesta atat fata de parada organizata de homosexuali pe strazile Capitalei, cat si fata de mafia homosexuala din Guvern si Parlament, ai carei exponenti de frunte sunt deputatul PSD Remus Cernea, sustinator fatis al casatoriilor intre homosexuali, senatorul PNL Tudor Chiuariu, initiatorul amendamentului la articolul 4, alineatul 2 din Constitutie, cu privire la interzicerea discriminarii bazata pe orientare sexuala, premierul Victor Ponta, care se opune cu inversunare definirii casatoriei in Constitutie drept uniunea dintre un barbat si o femeie (tocmai pentru a lasa posibilitatea ulterioara a legalizarii casatoriilor intre persoane de acelasi sex), si, nu in ultimul rand, presedintele Traian Basescu, care inca din anul 2009 a declarat in plina campanie electorala ca nu are nimic impotriva casatoriilor intre persoane de acelasi sex si nici impotriva adoptiilor de copii de catre cuplurile de homosexuali.

 

Constatam deci cum valorile si optiunile alegatorilor au fost tradate de coalitia aflata la guvernare, care a castigat alegerile prin votul majoritatii romanilor, a majoritatii crestine din Romania, acum USL dorind sa legifereze in contra acestei majoritati crestine, demonstrand cat de rupta este de Dumnezeu, Neam si Tara.

 

Marsul pentru Normalitate din acest an a scos in evidenta riscul ca in urma adoptarii Constitutiei useliste, Romania sa devina din cea mai crestina tara a Europei, varful de lance al miscarii homosexuale din Europa. Iar in conditiile in care Constitutia revizuita va consfinti regionalizarea Romaniei si va netezi drumul catre casatorii si adoptii homosexuale, Noua Dreapta va initia o vasta campanie de boicotare a acestei Constitutii anti-nationale si anti-crestine.

 

Este timpul ca toti cei care simt si gandesc ca noi sa se trezeasca din resemnare si indiferenta! Acum, cat inca mai avem pentru ce lupta! Mai tarziu ar putea fi.. prea tarziu.

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...