Membrii Noii Drepte din Brasov au marcat Ziua Drapelului National desfasurand cel mai mare tricolor din oras. Sarbatoarea a inceput in Piata Sfatului cu slujba de sfintire a drapelului urias care, a fost transportat de delegatii filialei la Sfantu Gheorghe si Miercurea Ciuc, ca spre seara, acesta sa revina in Piata Sfatului.

 

 

La Brasov atmosfera a fost cat se poate de relaxata. Marii castigatori au fost copiii, care au avut ocazia pentru prima oara, dar nu si pentru ultima oara, promit parintii, sa fluture steagul romanesc. Acestia au tinut sa marcheze Ziua Drapelului National in felul lor - au trecut pe sub tricolor, bucurandu-se de umbra culorilor acestuia.

 

Nationalistii de la Noua Dreapta au impartit trecatorilor fluturasi si cd-uri cu muzica patrioca. "Dupa tot circul din campania electorala trebuie sa le aducem aminte brasovenilor ca mai sunt si oameni ce se manifesta pentru alte lucruri decat ciolanul puterii. Pentru conservarea identitatii nationale, intr-un mod cat se poate de sincer. Fara a pretinde foloase, merite, aplauze. Suntem aici pentru ca vedem asta ca pe o datorie. Drapelul National ne reprezinta.", a declarat Bogdan, un tanar membru al Noii Drepte.

 

"Noua Dreapta isi propune prin acesta campanie sa redea tinerilor o parte importanta a mandriei de a fi roman, cea legata de unul dintre simbolurile identitare esentiale - tricolorul romanesc . Atribut si simbol al Patriei,tricolorul reprezinta neamul romanesc , este expresia fiintei noastre nationale, simbolul sacru catre care se indreapta aspiratiile tuturor romanilor adunati in jurul lui." arata un comunicat de presa al Noii Drepte, text prezent si in fluturasii impartiti. 

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...