Un grup de membri ai filialei Nouă Dreapta Bucureşti a protestat vineri 13 aprilie a.c., în faţă ambasadei Republicii Moldova, faţă de intensificarea fără precedent a atacurilor împotriva liderilor şi membrilor activi ai filialelor Noii Drepte din Basarabia, atât din partea serviciilor de securitate ale statului, cât şi din partea unor partide politice.

 

 

Astfel, reprezentanţii structurilor de forţă, au efectuat, în mod ilegal, vizite la domiciliul membrilor Mişcării Naţional-Creştine Nouă Dreapta din Basarabia, supunându-i unei adevărate strategii a terorii, prin intimidarea lor şi hărţuirea familiilor acestora. Prin exercitarea unor presiuni de sorginte stalinistă asupra conducerii unor instituţii de învăţământ, au fost exmatriculaţi o serie de membri ai Mişcării, iar liderul Filialei Ungheni a MNC-ND, Mihai Goian, a fost concediat abuziv din funcţia de controlor-revizor a SCFR.

 

Folosind strategiile de dezinformare de tip KGB, în presă din Republica Moldova au fost aruncate informaţii mincinoase privind activitatea MNC-ND şi conducerea acesteia, fiind create bloguri anonime cu scopul de a defăima imaginea organizaţiei şi a liderului MNC-ND Sergiu Lascu.

 

Acţiunile de protest şi solidarizare vor continuă şi vor fi extinse şi la nivelul filialelor Noii Drepte din Europa. Toţi cei care doresc să trimită mesaje de solidarizare camarazilor din Basarabia o pot face la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...