Partidul Noua Dreaptă dezaprobă circul ieftin pus în opera de Asociația Accept în legătură cu organizarea paradei homosexualilor, denumită impropriu "Bucharest Pride"

("Mândria Bucureștiului"). Dacă am fi aflat de organizarea unei parade a elevilor care au reprezentat România la olimpiadele și concursurile internaționale, dacă am fi aflat de o paradă a sportivilor români întorși de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, am fi fost de acord cu titulatura de "Bucharest Pride" și am fi fost și noi mândri de niște oameni care au muncit, care au învățat ori s-au antrenat pentru a obține niște rezultate cu care se pot mândri.


Fiind însă vorba de o paradă a homosexualilor, a unor travestiți costumați ca la circ ori a unor indivizi care se prostituează și au pretenția ridicolă să fie numiți "lucrători sexuali", nu avem niciun motiv de mândrie și considerăm că această paradă nu aduce niciun plus Bucureștiului și niciun beneficiu bucureștenilor.

De aceea, Partidul Noua Dreaptă organizează sâmbătă 14 august tradiționalul MARȘ PENTRU NORMALITATE pentru a exprima protestul românilor:

1. Față de parada homosexualilor, o manifestare cu caracter obscen și provocator care promovează în fiecare an ideea legalizării parteneriatelor, căsătoriilor și adopțiilor homosexuale;

2. Față de acțiunile nocive ale președintelui Iohannis (un promotor al toxicei "teorii a genurilor" și a educației (homo)sexuale în scoli), care a atacat la Curtea Constituțională legea care interzice referirile la identitatea de gen în scoli și a cerut reexaminarea Legii care condiționează educația sexuală în scoală de acordul părinților;

3. Față de aberantul RAPORT MATIC adoptat de Parlamentul European cu voturile europarlamentarilor USR-PLUS, care prevede că și bărbații pot naște copii și trebuie "să beneficieze de măsuri în ceea ce privește sarcina și serviciile de îngrijire legate de naștere fără discriminare pe criterii de identitate de gen" (lit. N din raport).

Organizat an de an începând din 2005 și ajuns la a 16-a ediție, MARȘUL PENTRU NORMALITATE este cea mai constantă manifestare publică din România organizată în sprijinul valorilor familiei.
 
Manifestarea este autorizată de Primăria Capitalei (încă din luna iunie!) și vă așteptăm sâmbătă 14 august la ora 13:00 în Piața Victoriei pe toți aceia care doriți să trăiți și să vă creșteți copiii într-o țară normală. Din Piața Victoriei vom porni pe traseul Piața Romană – Piața Universității – Piața Unirii - Patriarhia Română.
 
Pe 14 august vom demonstra împreună că într-o țară democrată drepturile majorității nu pot fi călcate în picioare de dictatura nici unei minorități!
 
Av. Tudor Ionescu
Președintele Partidului Noua Dreaptă

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...