Dragi membri și simpatizanți, chiar dacă nu am intrat în aceste alegeri pentru voturi ci pentru a ne face auziți, văzuți și cunoscuți în județele în care am candidat, este corect să vă prezentăm și rezultatele alegerilor parlamentare din 6 decembrie: Partidul Noua Dreaptă a obținut la nivelul Municipiului București 1687 de voturi la Senat și 1611 voturi la Camera Deputaților. Alte câteva mii de naționaliști ne-au susținut prin votul lor și în județele Arad, Argeș, Constanța, Ilfov, Mureș, Dolj, Mehedinți și Caraș-Severin. Va mulțumesc tuturor pentru încrederea în candidații noștri și în Programul cu care am intrat în această campanie!

  

Țin să vă mulțumesc și vouă, tuturor membrilor și simpatizanților noștri din București, pentru cele peste 1600 de voturi naționaliste din Capitală. Voturi care ne situează la jumătatea clasamentului pe București, peste partide și candidați independenți care și-au făcut o campanie masivă în mediul online, în timp ce noi am fost cel mai cenzurat partid pe Facebook.

Pentru prima participare a partidului nostru la alegerile parlamentare am obținut un rezultat onorabil, mai ales într-un oraș progresist cum e Bucureștiul, unde USR a dat Primarul General și unde USR a reușit să se claseze pe primul loc și la aceste alegeri parlamentare.

M-aș bucura să vă avem alături de noi și în stradă, pe toți votanții noștri, la manifestările pe care le vom organiza în 2021!

Regret că mulți dintre voi nu ne-ați putut vota în celelalte 33 de județe și în Diaspora dar, credeți-mă, a fost o reală provocare să strângem semnăturile necesare pentru a candida și în cele 8 județe plus municipiul București, mai ales în acest an dificil și plin de limitări legate de interacțiunea cu oamenii. Vom crește însă organic în următorii 4 ani și la a doua participare vom fi mult mai pregătiți decât am fost acum!

Drumul nostru în politică, am mai spus-o, nu este un sprint ci un maraton. Iar pe 6 decembrie am făcut doar primul pas!

 

 

Senat:

 

Camera Deputatilor:

 

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...