Pe data de 28 noiembrie 2020, membrii și candidații Partidului Noua Dreaptă din județul Mureș la Alegerile Parlamentare au sărbătorit, la Târgu-Mureș, Ziua Unirii Bucovinei cu România la 102 ani de la acest eveniment.

În fața statuii lui Avram Iancu aceștia au prezentat mai multe benere cu înscrisurile: ”Bucovina-Cernăuți-România”, harta României Mari însoțită de mesajul ”România adevărată” și steagul oficial ”Noua Dreaptă”.

Cu această ocazie a fost realizat și un mesaj video de susținere pentru românii din nordul Bucovinei aflate momentan sub ocupația Ucrainei, scandând la unison: ”Bucovina – pământ românesc!”, ”România Mare – în vechile hotare!” și ”Noua Dreaptă – pentru România!”. Acest mesaj video se găsește pe canalul Youtube ”Noua Dreaptă Mureș”.
(link: https://www.youtube.com/watch?v=pXbimYq7z2E)

Unul dintre obiectivele Partidului Noua Dreaptă în cazul accederii în Parlament este sprijinirea comunităţilor româneşti autohtone din jurul granițelor actuale ale României: nordul Bucovinei, sudul Basarabiei, Valea Timocului, Transnistria, Maramureșul istoric și Balcani (aromâni, megleno-români și istroromâni).

Este al treilea an consecutiv când, prin acest gest simbolic, Noua Dreaptă - Mureș aduce în atenția publicului acestă zi de sărbătoare oficială dar ignorată de autoritățile locale. Partidul Noua Dreaptă demonstrează, încă o dată, că nu e format din ”patrioți de ocazie electorală” ci din ”naționaliști de faptă statornică”, fiind cea mai consecventă oragnizație naționalistă din România ultimilor 20 e ani. Naționaliștii sunt aici!

Biroul de presă al Partidului Noua Dreaptă - filiala Mureș
www.nouadreapta.org
WhatsApp: 0743.495.842

Unirea Bucovinei cu Romania Mures2020

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...