Pentru prima oară după al Doilea Război Mondial, un partid Naționalist se înscrie în cursa electorală la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie 2020!În Județul Constanța candidații Partidului Noua Dreaptă se află pe buletinul de vot pe poziția 11 (unsprezece) atât la Senat, cât și la Camera Deputaților.

Lista candidaților este formată din oameni care nu au deținut funcții de conducere în guvernele sau parlamentele anterioare acestui tur de scrutin, nici în instituții publice.

Lista pentru Senat la Constanța este deschisă de domnul Daniel Rusu, în vârsta de 53 de ani, căsătorit, antreprenor în domeniul turismului și proprietarul unei pensiuni în orașul Eforie Nord. Este vicepreședintele filialei Constanța a Partidului Noua Dreaptă, Creștin Ortodox și naționalist convins.

Lista pentru Camera Deputaților la Constanța este deschisă de domnul Ciprian-Gabriel Boiț în vârstă de 34 de ani, născut în orașul Constanța unde lucrează pe postul de Tehnician Electrotehnist. Este de asemenea, vicepreședinte al filialei Constanța a Partidului Noua Dreaptă, Creștin Ortodox, cu puternice convingeri naționaliste.

Pe locul doi pe lista pentru Camera Deputaților, la Constanța, candidează doamna Adina–Iulia Murgu, în vârstă de 49 de ani, absolventă a Facultății de Drept, născută în orașul Constanța, de confesiune Creștin Ortodoxă și Președinta organizației de femei din Constanța a Partidului Noua Dreaptă.

Partidul Noua Dreaptă este partidul Naționalismului Românesc și apărătorul tuturor care nădăjduiesc nelimitat în Neamul, Limba, Tradiția, Cultura și Credința bunicilor și părinților lor.

Partidul Noua Dreaptă este soluția reală pentru cei care de atâta amar de timp s-au simțit înrobiți, înjosiți și pedepsiți de către reprezentanții unui stat care nu au știut decât să mintă, să lase țara pradă intereselor străine și globaliste, să își umple buzunarele ca simpli executanți ai ordinelor politicii mondialiste.

Din acest motiv, pe data de 6 Decembrie aveți oportunitatea de a da votul dumneavoastră unor oameni cu principii morale bine definite, credincioși și loiali neamului lor, muncitori, cinstiți și curați, competenți, iubitori de țară, apărători de principii și de valori morale.

Ne dorim să redăm românilor libertatea și prosperitatea iar țării, independența și suveranitatea.

Biroul de Presă al Partidului Noua Dreaptă - Filiala Constanța
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
www.nouadreapta.org
WhatsApp: 0724445403

Constanța

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...