Partidul Noua Dreaptă, partidul naționaliștilor români, este primul partid din România care salută victoria Președintelui Donald Trump!Votul în alegerile prezidențiale din Statele Unite s-a terminat dar războiul (declarațiilor și nu numai) abia începe. Probabil că vom afla cu certitudine rezultatul final al numărătorii voturilor doar peste câteva zile, însă pentru naționaliștii români și pentru mișcările naționaliste europene în general, o administrație condusă de Joe Biden ar însemna instaurarea, la nivel mondial, a dictaturii globaliste, o restricționare și mai accentuată a libertății de exprimare și de asociere, persecuții politice, mai mult sau mai puțin mascate. Să nu uităm că în acest moment, în Europa, există cel puțin o mie de deținuți politici, condamnați în baza legilor antidiscriminare adoptate în statele Uniunii Europene. Un președinte ca Biden, sprijinit de un Congres aflat în acest moment sub controlul globaliștilor, ar avea mână liberă pentru a extinde cenzura și dictatura la nivel global și de a anula puținele reforme înfăptuite de președintele Donald Trump.

Chiar dacă președintele Trump nu este candidatul ideal pentru toți americanii, el este totuși cel care a provocat o fisură în blocul globalist care în anul 2016 părea ca un tăvălug care nu mai putea fi oprit. Este cel care a afirmat că viitorul aparține națiunilor suverane și nu globalistilor. Donald Trump a condamnat cenzura impusă de rețele sociale ca Fecebook, Twitter sau Youtube și a declarat că va lua măsuri pentru ca și acestea să fie obligate să respecte libertatea de exprimare, pentru toți utilizatorii. Este cel care în nenumărate discursuri a spus cu subiect și predicat că este NATIONALIST și ne-a îndemnat pe toti să ne afirmăm ca atare, cu mândrie și fără rezerve.

Pe de altă parte, Joe Biden, fostul vicepreședinte, este întruchiparea perfectă a asa-zisei "corectitudini politice" și un promotor activ al globalismului. Este un inamic declarat al naționalismului și al suveranității națiunilor. A declarat, nu o dată, că fluxul de imigranți non europeni, în SUA și Europa, precum și modificarea structurii demografice sunt lucruri bune și trebuie să continue la nesfârșit. Este împins de la spate de toată propaganda globohomo, în frunte cu CNN, BBC și alți reprezentanți de seama ai presei anti-europene. O Americă sub conducerea lui Biden și a comuniștilor cu față umană din Congres se va alătura ofensivei globale de distrugere a civilizației creștine europene care, în acest moment, luptă din greu pentru supraviețuire.

Așadar, atâta timp cât America reprezintă, încă, forța motrice mondială, pentru noi nu există decât o singură șansă si aceasta este intruchipata de Președintele Donald Trump: Libertatea contra Cenzurii și Dictaturii, Suveranitatea contra Globalizării!

Biroul de Presă al Partidului Noua Dreaptă
Str. Viitorului nr. 81, Bucureşti
www.nouadreapta.org
WhatsApp: 0723553555

Donald Trump

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...