Datorită vouă mesajul și propunerile Partidului Noua Dreaptă au ajuns în două mari municipii, în trei orașe, în două Sectoare ale Capitalei și în numeroase comune ale României. Datorită vouă zeci de mii de români au aflat vestea că NAȚIONALIȘTII SUNT AICI!

 

 

   

 

Datorită vouă mulți români au avut șansa să voteze singurii candidați care și-au asumat naționalismul cu subiect și predicat, în dezbaterile electorale televizate, în afișe și pliante, în discuțiile directe cu alegătorii.

Țin să vă mulțumesc și tuturor celor care ne-ați votat, asigurându-vă că acolo unde vom avea Consilieri Locali vom reflecta în permanență activitatea lor, proiectele lor, felul în care votează în parlamentele localităților.

Cu toții am avut multe de învățat din această campanie, care e doar o bătălie electorală dintr-un lung șir. Am mai spus-o și o repet: lupta pe care partidul nostru a început-o, este un maraton, nu un sprint.

Localele au trecut dar lupta noastră continuă: de azi începem să pregătim campania pentru alegerile parlamentare din 6 Decembrie. Fiți aproape de noi și ajutați-ne să strângem cele 3000 de semnături din fiecare județ pentru a candida la nivel național!

Localele au trecut dar lupta noastră continuă la parlamentare!

https://nouadreapta.org/semneaza.html

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...