Dragi concetățeni din Sectorului 2:
vrem să vă atragem atenția asupra pericolului reprezentat de propunerile unora dintre candidații partidelor parlamentare la Primăria și Consiliul Local al sectorului nostru:


Candidatul PNL+USR+PLUS, dl. Radu Mihaiu, a declarat că intențonează ca, în locul Atelierelor Centrale pentru reparații generale ale STB, de pe Strada Doctor Calistrat Grozovici 2-4, la intersecția străzii Lizeanu cu șoseaua Ștefan cel Mare, să fie construit un centru de business în acel spațiu.
Ținem să menționăm că suprafața acestui teren este de circa9-10Ha conform harții googlemaps. Nu avem mai multe detalii, dar cel mai probabil, un astfel de parc business rezidențial poate conține și până la 500 de apartamente pe lângă birouri. Dragi concetățeni, cu toții cunoaștem aglomerația infernală de pe Ștefan cel Mare și Lizeanu. Aceasta este constantă și nu doar la orele de vârf. Un astfel de proiect nu va avea altă iesire rutieră decât spre șoseaua Ștefan cel Mare sau, și mai grav, în strada Lizeanu. Existența a sigur 500 de apartamente și spații de birouri în imediata apropiere a intersecției sus menționate va face ca, zilnic, să se adauge traficului MII (da,ați citit bine),MII de vehicule care vor transforma viața cotidiană a locuitorilor din zonele Stefan cel Mare, Obor, Moșilor, Mihai Bravu și Colentina, precum și acelor aflați în tranzit, într-un calvar permanent.
Soluția noastră este una simplă și gândită pentru cetățenii sectorului 2 și mai ales locuitorilor din zona respectivă. Ca principiu, înainte de a demola ceva care funcționează și este util comunității, trebuie să ne asiguram că avem spațiul necesar pentru construirea unei alte unități de reparație și întreținere, construirea ei, după care ne apucăm de demolat. În cazul de față, zona fiind foarte aglomerată, nu se justifică demolarea ei decât în ochii rechinilor imobiliari. Toată zona respectivă este o zonă de case cu străzi înguste cu o singura bandă de circulație pe sens, cu trotuarele ocupate de mașini și care nu pot prelua din traficul existent, cu atât mai mult cel care se va crea. De aceea, noi, Partidul Noua Dreaptă vom creea forumul cetățenilor unde vom consulta populația pe toate temele importante ale sectorului 2 înainte de a lua o decizie.
Așadar, dragi locuitori ai Sectorului 2, aveți doar unul din exemplele ipocriziei, incompetenței și nesimțirii politice ale unor partide care vă cer și v-au cerut să le votați în ultimii 30 de ani.
De aceea, noi vă spunem NAȚIONALISTII SUNT AICI și vă cerem votul pentru candidatul Noua Dreaptă la Consiliul Local Sector 2. Scopul nostru este să construim, în cei patru ani de mandat în Consiliul Local Sector 2, un candidat serios și competent pentru următorul ciclu electoral, în care naționaliștii să poată prezenta o candidatura reală la Primăria Sectorului 2.

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...