În luna noiembrie a anului 2018 se declanșa în București cea mai amplă campanie împotriva imigrației, respectiv împotriva aducerii pe teritoriul României a unor populații din Asia și Africa, populații neavând nimic în comun cu ființa, credința, istoria și cultura neamului românesc. Punctual, campania a vizat așa-numitul Pact Global de Migrație, în fond un document absolut sinistru, pus la cale de conducătorii din umbră ai Organizației Națiunilor Unite (ONU), prin care continentul european se dorea a fi invadat, pe cheltuiala și resursele proprii, de milioane de africani și arabi.

Imigrația necontrolată este un adevărat flagel care bântuie Europa de cel puțin 5 ani încoace. State ca Suedia, Franța, Germania, Belgia, Olanda, Marea Britanie, se confruntă de ani de zile cu problemele sociale și economice de o gravitate extremă, cauzate de bandele formate din imigranți de origine ne-europeană, proveniți în exclusivitate din țările considerate Lumea a treia (continentul african și țările din orientul Mijlociu și Apropiat).

Reamintim că în urma protestelor declanșate de asociațiile naționaliste Noua Dreaptă și Frăția Ortodoxă, la care s-au raliat multe alte organizații civice și persoane individuale, România s-a abținut, în al doisprezecelea ceas, de la semnarea Pactului Global de Migrație, în cadrul conferinței ONU din 19 decembrie 2018 de la New York.

Din păcate, presiunile venite din partea conducerii Uniunii Europene, făcute nu numai asupra României ci asupra tuturor statelor europene, încep “să dea roade”, beneficiind și de cozile de topor autohtone, în fond de clasa politică românească, poate cea mai ineptă și gata să-și trădeze țara și neamul chiar pentru prețuri derizorii. Neavând sau nefiind capabili să creem în acești 30 de ani, să recunoaștem, o clasă politică ca în Polonia, Ungaria sau Slovacia, unde guvernele și parlamentele acționează în mod clar și eficient pentru protejarea interesului național și protecția propriilor cetățeni, noi românii, suntem în pericolul de a ne trezi într-o zi minoritari în propria țară. Deocamdată, citim oarecum relaxați știri din Marea Britanie, de unde aflăm de localități unde cetățenii albi, de origine britanică, au devenit minoritari, fiind devansați de numărul mare al cetățenilor de origine indiană, pakistaneză sau din altă țară musulmană. Vedem sau citim tot oarecum relaxați despre cazul bietei Suedii, țară care nu demult era un reper pentru toate țările din Europa pentru gradul de civilizație, prosperitate și protecție a vieții cetățeanului și care în prezent riscă să ajungă de-a dreptul un stat eșuat, la fel ca Libia de exemplu. O Suedie în care nu există zi fără un caz de viol, crimă, atentat cu bombă, bătaie în stradă, atac cu armă albă sau de foc. Toate aceste fapte comise aproape exclusiv de cetățeni de origine arabă sau africană, victimele atacurilor fiind preponderent cetățenii nativi (europeni de rasă albă, să spunem lucrurilor pe nume) ai Suediei. Ne uităm relaxați dar cu invidie, să recunoaștem, la țări ca Polonia sau Ungaria, unde guverne naționaliste și responsabile au ca principal scop protejarea propriilor cetățeni, așa cum ar trebui să fie scopul oricărui guvern al oricărui stat din lume. Mai mult, prin atitudinea lor, aceste guverne nu doar declară ci chiar arată că fac un lucru chiar mai important: protejarea specificului european, care (renunțând la păguboasa evitare a unor cuvinte doar pentru că acestea sunt trecute la indexul cuvintelor interzise de noua dictatură de sorginte marxistă) este în mod clar al omului de rasă albă caucaziană, ducându-și existența de veacuri în conformitate cu credința creștină.

“Relaxarea” noastră pare să ia sfârșit. Oamenii simpli (pentru că întotdeauna efectele ticăloșiei conducătorilor sunt resimțite de către simplii cetățeni) încep să simtă pe pielea lor binefacerile progresismului cultural și ale imigrației fără nici un discernământ.

Nici nu a început bine anul, și din presă aflăm că, pe data de 11.01.2020, un incident stupefiant s-a petrecut într-un tren care circula pe ruta Timișoara – Baia Mare: trei imigranți de origine arabă, se pare provenind din Algeria, drogați sau beți (sau amândouă), au fost urcați în tren, fără escortă specială,  beneficiind de “ regim deschis și nu aveau ne având dreptul limitat de a se deplasa liber pe teritoriul țării”. Profitând de acest statut deloc meritat, adică în mod inadmisibil nu au fost însoțiți de nici un reprezentant al Poliției de Frontieră, cele trei lichele au terorizat călătorii, nesfiindu-se să tâlhărească o femeie și să-l amenințe cu moartea pe șeful de tren!! Din datele furnizate, inițial cei trei intenționau să ajungă la granița de vest a țării, fiind plecați din centrul de azil Șomcuța Mare din Maramureș. Fiind depistați de Poliție în localitatea Valea lui Mihai, deci la cca 9 km de graniță, au fost urcați în acel tren cu scopul de a fi duși înapoi în centrul de azil. Urmare a comportării de derbedei, cei trei imigranți au fost în cele din urmă preluați, în municipiul Carei, de echipaje ale Poliției și Poliției de Frontieră.

Incidentul pare unul minor în contextul în care nu ne confruntăm totuși cu situația scăpată de sub control din țările vestice mai sus menționate. Minor sau major, incidentul în sine are darul de a ridica colțul preșului pentru a întrezări mizeria. Putem face aici o paralelă cu cazul Caracal”, în care doar faptul că imediat drama fetiției Alexandra a devenit publică a putut să ridice vălul de pe o altă plagă care amenință România, aceea a adolescenților și copiilor români traficați pentru sex și organe umane.

Nu trebuie să lăsăm să treacă nepăsarea peste incidentul din trenul maramureșean. Ce facem? Așteptăm senini să devenim în sfârșit “o țară ca afară”? Cu haite de algerieni, magrebieni, libieni, sirieni sau alți suboameni de acest gen terorizând populația din orașe sau din mijloacele de transport în comun?

Din acest incident înțelegem că situația e îngrijorătoare, că indivizi de teapa celor trei, aduși cu alți migranți având aceleași obiceiuri proaste, nedoriți și neinvitați de vreun cetățean român pe teritoriul patriei, se pot plimba aproape nestingheriți și agresa cetățeni români nevinovați. Mai înțelegem un lucru extrem de grav: în acest moment, dușmanul nr. 1 al României și al românilor este însuși statul român. Pare că niciodată în istoria noastră statul român nu a acționat cu atâta îndîrjire împotriva interesului național. Obedient până la greață în fața inepțiilor neo-marxiste promovate de așa-zisa elită a conducerii Uniunii Europene, mulți dintre membri fiind psihopați sadea, conducerea statului nostru, de la ultimul trepăduș din puzderia de Ministere care toacă pe nimic banii țării și până la președintele României par a nu avea alt scop decât să distrugă din temelii ființa poporului român și să-și aducă din plin contribuția la dezintegrarea României ca stat-națiune. Bineînțeles, și mârșăvia inundării României cu imigranți proveniți din lumea a treia se face tot hoțește, pe ascuns (“Spune-mi, caii când se fură? -Noaptea, pe fulgerătură”, este motto-ul șuților, personaje din romanul “Groapa” a lui Eugen Barbu). Centre de primire imigranți apar ca ciupercile după ploaie, numai orb să fii să nu vezi cât s-a “colorat” de exemplu capitala București, prezența pe stradă sau în marile magazine ale unor indivizi clar de origine ne-europeană devenind un fapt banal.

Credem că a sosit timpul pentru o altă campanie împotriva acestui flagel ucigaș, imigrația, care, prin trădarea incalificabilă a conducătorilor actuali ai statului, începe să cuprindă și țara noastră.

Români, așa nu se mai poate! Nu avem destule probleme, inclusiv cu haitele de interlopi, formate în majoritate din cetățeni dintr-o etnie care de-a lungul istoriei s-a dovedit refractară la traiul pașnic și cinstit într-o societate civilizată? Mai avem nevoie să fim terorizați și de bande de arabi și africani?

 Trebuie să ne fie foarte clar, NU TREBUIE SĂ NE AȘTEPTĂM LA NICI O REACȚIE POZITIVĂ DIN PARTEA STATULUI ROMÂN!

Numai fiind uniți și hotărâți putem să stăvilim tăvălugul neo-marxist care riscă să ne îngroape, la propriu și la figurat, ca neam și ca țară. Numai un guvern, un președinte sau un Parlament naționalist, cu dragoste reală de țară și de popor și cu credință fierbinte în Dumnezeu, care să înlocuiască odată clasa politică actuală ar putea fi alături de noi în lupta ce a devenit pentru supraviețuirea poporului român.

Veniți alături de Noua Dreaptă și de celelalte organizații naționaliste să declanșăm o campanie continuă și hotărâtă împotriva flagelului criminal al imigrației necontrolate pe teritoriul țării.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...