În anul 2018, lună de lună, membri Noii Drepte Cluj au organizat acțiuni de ajutorare a unor români aflați în dificultate, în cadrul campaniei ”Români pentru români”, o inițiativă prin care ne propunem să ajutăm cât mai mulți români aflați în dificultate.  (la ananghie)

Prin această campanie, începută cu câțiva ani în urmă,  ne-am propus să venim cu alimente în ajutorul famililor sărace, mai ales a celor cu mulți copii, dar și a persoanelor vârstnice singure, care se chinuie să trăiască din pensii mizere.

Pentru noi, faptele au stat întotdeauna mai presus de vorbe. Iar noi credem că este de datoria noastră ca naționaliști să arătăm că doar prin fapte concrete România se poate salva. Fiecare dintre noi poate face câte ceva, fiecare putem veni în sprijinul celui de lângă noi. Considerăm că sprijinul pentru românii săraci este mai important ca niciodată în contextul în care statul român, condus de politicieni corupți, ostili interesului național, oferă sume colosale pentru imigranții non-europeni, în timp ce 5 milioane de români au părăsit țara din motive economice, iar mulți dintre cei rămai se luptă cu sărăcia.

Mulțumim tuturor membrilor și simpatizanților Noii Drepte care s-au implicat în aceste acțiuni sau ne-au sprijinit financiar. În anul ce vine vom continua seria acestor acțiuni.  Pe această cale facem apel la orice român care dorește să dea un ajutor oricât de mic campaniei noastre să ne contacteze la 0740.455.110 sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Va fi un șir de acțiuni făcute pentru frații noștri mai puțin norocoși, așa că orice sprijin oferit în această campanie este pentru ei, pentru românii aflați într-o situație dificilă.

Biroul de Presă al Noii Drepte Cluj

 

 

 

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...