După 5 ani de luptă politică susţinută, Alternativa pentru Germania (AFD) obţine un rezultat excelent, spre disperarea partidelor creştin-democrate şi socialiste care au adus Germania în stare de colaps. După 5 ani de luptă politică în slujba naţiunii, germanii se îndreaptă în mod natural către soluţiile propuse de AFD, singurele care pot reda încrederea şi demnitatea unei Germanii sufocate de imigraţie, violenţe, terorism şi politicile anti-naţionale ale Angelei Merkel.

Victoria naţionaliştilor germani este şi victoria noastră, a naţionaliştilor români şi a tuturor naţionaliştilor europeni care luptă pentru o Europă a statelor şi naţiunilor suverane, împotriva islamizării Europei şi a valurilor migratoare care au înecat continentul nostru.

Subestimată de adversari şi supusă unui boicot mediatic injust, "Alternativa pentru Germania" se situează astăzi pe un binemeritat loc 3 în alegeri şi în inimile germanilor. Pornind de la 4,7% în 2013 şi depăşind 7% în 2014, AFD obţine astăzi peste 13% la alegerile pentru Parlamentul Federal, trimiţând peste 90 de parlamentari în Bundestag.

Le urăm succes colegilor de la AFD şi îi asigurăm că şi în România lupta va continua până când românii se vor convinge că Partidul Noua Dreaptă reprezintă alternativa reală la clasa politică actuală, singura alternativă la Partidul Unic al Corupţilor care în ultimii 27 de ani s-a aflat permanent la guvernare!

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...