Dragi membri şi simpatizanţi ai Partidului Noua Dreaptă, chiar dacă rezultatul nu este cel pe care ni l-am dorit, am dat o bătălie necesară pentru valorile în care credem şi am câştigat o experienţă electorală deosebit de utilă pentru următoarele scrutinuri.

Între a sta în tribună şi a fi pe teren am ales să fim prezenţi pe teren şi am dat ocazia românilor să cunoască o parte din membrii Noii Drepte care au candidat la aceste alegeri. Îi felicit pe camarazii mei care au făcut o mare jertfă de timp, energie şi bani în ultimile luni, străbătând mii de kilometri, discutând cu mii de români din comună în comună, mergând la zeci de emisiuni electorale şi luptându-se admirabil pentru valorile care ne călăuzesc de peste 17 ani: Dumnezeu, Neam şi Ţară!

Faptul că niciun partid pro-naţional nu a intrat în Parlament este în primul rând o consecinţă a fragmentării mişcării naţionaliste din România şi de aceea în următorii ani noi vom face o prioritate din unificarea mişcării naţionaliste şi prezentarea unei liste unice la europarlamentarele din 2019 şi la alegerile locale şi parlamentare din 2020. Până atunci avem însă mult de muncit şi vă invit şi pe voi, cei care până acum aţi stat deoparte, să luaţi parte la activităţile Noii Drepte şi să sprijiniţi eforturile noastre.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, naţionaliştii vor ajunge peste 4 ani acolo unde le e locul: în Parlament!

Preşedintele Partidului Noua Dreaptă, 

Av. Tudor Ionescu

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...