Partidul Noua Dreaptă, principala formaţiune politică care se opune primirii de imigranţi ilegali pe teritoriul României, condamnă decizia Guvernului Cioloş de relocare la Centrul pentru refugiaţi de la Galaţi a primului lot de imigranţi transferaţi din Grecia şi Italia.

Această ”relocare” programată pentru data de 3 martie a.c. este în fapt o deportare efectuată împotriva voinţei acestor imigranţi care nu-şi doresc să trăiască în România dar şi împotriva  Constituţiei României care prevede la art. 3 că ”pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine”. Pe cale de consecinţă, Partidul Noua Dreaptă solicită demisia imediată a premierului Dacian Cioloş, a ministrului de Interne Petre Tobă şi a chestorului Vasile Viorel, numit recent în fruntea Inspectoratului General pentru Imigrări şi vinovat in mod direct de trimiterea cererilor de transfer a imigranţilor din Grecia şi Italia. Prin acest act iresponsabil, actualul guvern a trădat România şi nu mai poate pretinde niciun fel de legitimitate!

Partidul Noua Dreaptă avertizează şi cu această ocazie că odată cu ameliorarea condiţiilor meteo, România va fi expusă unui risc IMENS de pătrundere a zeci şi sute de mii de imigranţi pe teritoriul naţional, în mod ilegal, prin trecerea frauduloasă a frontierei. Prin gardurile de protecţie construite de Austria, Slovenia, Ungaria şi Bulgaria, graniţa Serbiei cu România devine principala poartă de intrare a imigranţilor în spaţiul Uniunii Europene, în încercarea de a ajunge în ţările din centrul şi nordul Europei. Iar soluţia oferită de partidul nostru este ridicarea unui gard, asemănător cu cel ridicat de vecini, pe toată distanţa frontierei terestre a ţării noastre cu Serbia.

Un astfel de gard, cu rol de protecţie, va descuraja grupurile de imigranţi care se pregătesc să pătrundă ilegal în ţara noastră şi va proteja şi restul ţărilor europene. Îndeosebi în urma atentatelor teroriste de la Paris şi Istanbul, precum şi a atacurilor sexuale împotriva femeilor creştine din Germania şi altor ţări europene, în care atacatorii s-au dovedit a fi imigranţi musulmani recent sosiţi în ţările respective, Statul Român are ca primă obligaţie să-i apere pe români de terorism, crime şi violuri şi să le garanteaze siguranţa!

Constatând încălcarea flagrantă a Constituţiei de către actualul executiv, Partidul Noua Dreaptă va demara procedurile legale în vederea organizării unui referendum naţional prin care românii să se poată exprima liber asupra cotelor de migranţi impuse de Uniunea Europeană.

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...