Partidul Noua Dreaptă consideră că prin respingerea cererii DNA de reţinere şi arestare preventivă a deputaţilor Mădălin Voicu şi Nicolae Păun, parlamentarii au demonstrat încă o dată că principiul constituţional potrivit căruia ”nimeni nu este mai presus de lege” este valabil doar pentru naivii care i-au trimis în Parlament. Fără să le pese de consecinţele votului lor, conştienţi că în toamnă electoratul îi va trimite la groapa de gunoi a istoriei, exponenţii actualei clase politice au înţeles să-i mai sfideze încă o dată pe români, pe final de mandat.

Partidul Noua Dreaptă consideră totodată că dosarul în care cei doi lideri ai Partidei Romilor sunt acuzati de deturnare de fonduri, spălare de bani şi alte infracţiuni extrem de grave în formă continuată, pune la îndoială eligibilitatea partidelor şi asociaţiilor ţigăneşti de a mai beneficia de fonduri europene sau subvenţii de la Bugetul de Stat.

Timp de două decenii şi jumătate, cei doi lideri ai etniei ţiganilor au acuzat România şi românii de discriminare şi au clamat sărăcia cu care se confruntă această minoritate, cerând fonduri şi subvenţii speciale pentru etnia pe care ei pretindeau că o reprezintă. Acum însă a ieşit la iveală că aceste fonduri erau de fapt deturnate în interes personal şi ajungeau în buzunarele celor doi „lideri” autoproclamaţi ai ţiganilor, făcând astfel cel mai mare deserviciu propriei etnii şi privând mii de ţigani de milioane de euro destinaţi celor mai săraci dintre ei.

Partidul Noua Dreaptă consideră că este inacceptabil ca banii proveniţi din fonduri europene dar şi din taxele şi impozitele românilor să ajungă în buzunarele lui Mădălin Voicu, Nicolae Păun şi altor pretinşi lideri ai minorităţilor naţionale, în timp ce în România nu se găsesc suficiente fonduri pentru spitale, şcoli, biserici şi alte servicii destinate tuturor cetăţenilor României, indiferent de etnie.

Partidul Noua Dreaptă cere Departamentului pentru lupta antifraudă (DLAF) dar şi celorlalte autorităţi competente să cerceteze obţinerea, gestionarea şi utilizarea fondurilor europene în cadrul proiectelor derulate de asociaţiile şi partidele etnice. Cerem totodată statului Român să înceteze orice subvenţionare până la finalizarea cercetărilor şi oprirea imediată a tuturor programelor şi măsurilor de discriminare pozitivă care avantajează persoane doar pe criterii etnice, punând în inferioritate majoritatea românilor.

Partidul Noua Dreaptă consideră că toţi cetăţenii României trebuie să se bucure de aceleaşi drepturi şi obligaţii, fără a se ţine cont de apartenenţa etnică. Într-o Românie Mare, Demnă şi Puternică, pentru care Partidul Noua Dreaptă s-a înfiinţat şi luptă, membrii cinstiţi şi loiali ai minorităţilor naţionale se vor bucura de aceleaşi drepturi ca toţi cetăţenii şi nu vor avea nevoie de niciun sprijin suplimentar din partea statului, de nicio discriminare pozitivă şi nici de lideri falşi, specializaţi în ”etno-business”.

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...