Partidul Noua Dreaptă, principala formaţiune politică care se opune acceptării cotelor de imigranţi în România, protestează faţă de proiectul Ministerului Afacerilor Interne de înfiinţare a unui centru pentru refugiaţi în oraşul Ardud. 

 

Secretomania cu care s-a lucrat la acest proiect a stârnit îngrijorarea legitimă a ardudenilor, cu care ne declarăm solidari şi cărora le garantăm tot sprijinul nostru! 

Partidul Noua Dreaptă consideră că siguranţa naţională şi vieţile locuitorilor din Ardud şi împrejurimi nu pot fi puse în pericol pentru a mulţumi Uniunea Europeană prin acceptarea cotelor de refugiaţi. Avertizăm prim-ministrul Dacian Cioloş că strămutarea refugiaţilor din Grecia şi Italia încalcă grav Art. 3 din Constituţia României care prevede că ”Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine”. Sosirea imigranţilor la Ardud va afecta siguranţa cetăţenilor şi va expune oraşul unui risc de proporţii ca şi celelalte oraşe europene cu centre pentru imigranţi musulmani. Va fi doar o chestiune de timp până când şi în România se vor număra victimele unei atac terorist. Iar reprezentanţii actualei clase politice, în frunte cu preşedintele Iohannis şi primul ministrul Dacian Cioloş, vor fi responsabili pentru orice act de terorism pe teritoriul României, dacă vor pune cererile Comisiei Europene deasupra interesului românilor, a siguranţei naţionale şi a Constituţiei României. 

Îndeosebi în urma recentelor atentate teroriste de la Paris şi Istanbul, precum şi a atacurilor sexuale împotriva femeilor creştine din Germania şi altor ţări Europene, în care atacatorii s-au dovedit a fi imigranţi musulmani recent sosiţi în ţările respective, statul Român are ca prima obligaţie să-i apere pe români de terorism, crime şi violuri şi să le garanteaze siguranţa! 

Partidul Noua Dreaptă este principala formaţiune politică care se opune primirii refugiaţilor musulmani în România, prioritatea noastră fiind bunăstarea românilor, nu a imigranţilor! Respectând dorinţa ardudenilor de a nu se deschide centrul pentru refugiaţi în oraşul lor, Partidul Noua Dreaptă - Filiala Satu Mare va sprijini orice protest al locuitorilor din Ardud şi va organiza manifestări de amploare la începutul anului 2016 în faţa Prefecturii Judeţului Satu Mare. 

Judeţul Satu Mare a fost ultimul judeţ românesc eliberat în 1944 şi nu vom acccepta să devină primul judeţ ocupat de coloniştii veniţi din Orient şi nordul Africii!

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...