Partidul Noua Dreaptă a sprijinit revendicările militarilor în rezervă şi retragere care au protestat luni 28 decembrie în faţa Palatului Victoria din Capitală pentru anularea Ordonanţei de Urgenţă nr. 57/2015 a Guvernului Ciolos, pentru acordarea către pensionarii cu venituri minime a celei de-a 13-a pensii dar şi pentru reintroducerea in procedura de urgenţă parlamentară a Legii salarizării şi acceptarea salariului minim pe economie de 1200 lei, de la 1 ianuarie 2016.

Este inadmisibil ca într-o ţară europeană oameni batrâni, cu pensii oricum mizere, să fie aduşi în situaţia incredibilă de a ieşi bolnavi sau în cârje în stradă să îşi ceară apărarea drepturilor pe care le-au câştigat după o viaţă de muncă. Pentru fostul comisar european Dacian Ciolos sunt in mod evident mai importante directivele primite de la fostul său şef Jean-Claude Juncker sau de la George Soroş, sponsorul principal al ONG-ului globalist "Friends of Europe" la care este afiliat.

O delegaţie a partidului a fost prezentă la protest, Preşedintele Tudor Ionescu transmiţând tot sprijinul Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) şi cerând demisia imediată a Guvernului "tehnocrat" condus de Dacian Cioloş, o simplă marionetă în mâinile papuşarilor de la Bruxelles.

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...