Partidul Noua Dreaptă salută rezultatul referendumului din Slovenia din data de 20 decembrie 2015, când două treimi dintre sloveni au votat împotriva căsătoriilor și adopțiilor homosexuale.

Când parlamentul sloven a cedat presiunilor lobbiștilor homosexuali și ai Uniunii Europene cu nouă luni în urmă, legalizând căsătoriile gay și dreptul de adopție pentru homosexuali, a ignorat cu bună știință opinia publică și indignarea majorității față de nerespectarea tradițiilor și a credinței creștine.

Acum o vastă majoritate a societății slovene a votat liber și democratic pentru păstrarea familiei tradiționale și împotriva amenințărilor valorilor creștine. Nici bugetele imense folosite de lobbiștii homosexuali și nici presiunile politice nu au reușit să îi oprească în a face o alegere firească împotriva unei imoralități periculoase.

Și în România de ani de zile lobby-ul homosexual militează prin toate mijloacele pentru legalizarea căsătoriilor și adopțiilor homosexuale, sugerând că are o susținere substanțială în rândul populației. Partidul Noua Dreaptă a cerut de multe ori un referendum și în țara noastră, în care românii să-și poată exprima liber poziția față de acest aspect. Precum în Slovenia, un astfel de referendum în România ar interzice definitiv și irevocabil o asemenea inițiativă imorală, anticreștină și periculoasă din punct de vedere demografic.

Partidul Noua Dreaptă se opune ferm oricărei încercări de a destabiliza familia tradițională, valorile creștine precum și compromiterea siguranței și sănătății copiilor orfani din țara noastră. Iar tuturor celor care se complac în a accepta tot ce ni se impune din partea UE și SUA, folosind lașul argument conform căruia pentru a fi în rând cu lumea și timpul trebuie să ne apropriem valorile lor, putem de acum încolo să le arătăm exemplul democratic pe care l-a dat astăzi poporul sloven.

Biroul de Presă al Partidului Noua Dreaptă
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
0723.553.555
www.NouaDreapta.org

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...