Partidul Noua Dreaptă protestează faţă de votul exprimat în Comisiile reunite de buget-finanţe din Parlament, prin care în bugetul Ministerului Afacerilor Interne pentru anul 2016 sunt alocate fonduri pentru înfiinţarea a trei noi centre pentru refugiaţi în România, la Câmpulung Muscel, Tăşnad şi Bumbeşti-Jiu.

Constatăm cum în timp ce ţările vecine Ungaria, Cehia, Slovacia şi Polonia se împotrivesc cotelor de imigranţi, guvernul României continuă politica servilă faţă de Bruxelles şi alocă fonduri importante pentru deschiderea de noi centre pentru imigranţi.

 În timp ce Polonia a decis să nu mai accepte cotele obligatorii privind distribuirea refugiaţilor impuse de Uniunea Europeană, în urma atentatelor din Franţa, guvernul Cioloş vrea să deschidă noi centre pentru imigranţi la fix o lună de la atentatele de la Paris, când atacatori musulmani sosiţi CA REFUGIAŢI în capitala Franţei au curmat cu bestialitate peste 130 de vieţi nevinovate!

În timp ce Slovacia contestă cotele de refugiaţi la Curtea Europeană de Justiţie iar Cehia respinge orice sistem de cote obligatorii de redistribuire a refugiaţilor, de asemenea în timp ce în Ungaria guvernul strânge semnături de la cetăţeni ca să demonstreze susţinerea politicilor împotriva cotelor obligatorii de imigranţi, în România guvernul a mărit suma alocată celor care vin în România ca imigranţi, de aproape 7 ori, la 1.117 lei pe lună în sezonul cald şi 1.185 lei pe lună în sezonul rece! Această sumă este cu aproximativ 25 la sută mai mare decât pensia medie acordată în ţara noastră, de doar 890 de lei! Ca să nu mai vorbim că 700.000 de români cu pensie de invaliditate, au o pensie medie de 596 de lei! Un imigrant va fi deci plătit mai mult decât un român care a muncit şi plătit taxe şi impozite o viaţă întreagă!

Partidul Noua Dreaptă consideră că siguranţa naţională şi vieţile românilor nu poate fi puse în pericol pentru a mulţumi Uniunea Europeană prin acceptarea cotelor de refugiaţi. Avertizăm prim-ministrul Dacian Cioloş că strămutarea refugiaţilor din Grecia şi Italia încalcă grav Art. 3 din Constituţia României care prevede că ”Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine”. Sosirea acestor imigranţi în România ar expune ţara noastră unui risc de proporţii ca şi celelalte ţări europene cu un număr mare de imigranţi musulmani. Va fi doar o chestiune de timp până când şi în România se vor număra victimele unei atac terorist. Iar Preşedintele Iohannis şi Primul Ministrul Cioloş vor fi responsabili pentru orice act de terorism pe teritoriul României, dacă vor pune cererile Comisiei Europene deasupra Interesul Naţional, siguranţei naţionale şi a Constituţiei României.

Fără să facă niciun compromis cu propriile valori şi voinţa majorităţii românilor, Partidul Noua Dreaptă va rămâne în continuare principala formaţiune politică care se opune acceptării cotelor de imigranţi în România

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...