Partidul Noua Dreaptă solicită premierului desemnat Dacian Cioloş să reacţioneze în faţa atentatelor islamiste de la Paris şi să nu accepte cote obligatorii de imigranţi în România. 

 

Cel puţin doi dintre atacatorii musulmani care au nimicit cu bestialitate peste 130 de vieţi nevinovate la Paris au ajuns ca refugiaţi în capitala Franţei. Noua Dreaptă a avertizat încă din luna iunie că printre aşa zişii refugiaţi se strecoară şi islamişti radicali şi terorişti ai statului islamic. Din păcate atentatele de la Paris ne-au dat dreptate.

Primirea a miilor şi zecilor de mii de refugiaţi în România va expune şi ţara noastră unui risc de proporţii ca şi celelalte ţări europene cu un număr mare de imigranţi musulmani. Va fi doar o chestiune de timp până când şi în România se vor număra victimele unei atac terorist.

În acelaşi timp, şi construcţia celei mai mari moschei din Europa în capitala României, cu un centru de studii islamice pentru mii de studenţi musulmani, va deschide ţara noastră invaziei musulmane şi o va plasa în vizorul islamiştilor radicali.

Partidul Noua Dreaptă consideră că siguranţa naţională şi vieţile românilor nu poate fi puse în pericol pentru a mulţumi Uniunea Europeană prin acceptarea cotelor de refugiaţi.

De aceea Partidul Noua Dreaptă organizează un miting de protest împotriva cotelor de refugiaţi şi de solidaritate cu poporul francez în data de 18 noiembrie, ora 19:30 în Piaţa Universităţii, pe treptele TNB. Cu această ocazie vom cere prim-ministrului desemnat Dacian Cioloş să se alăture poziţiei ţărilor vecine Ungaria, Slovacia şi Polonia şi să nu accepte cotele obligatorii de imigranţi musulmani. De asemenea, vom cere abrogarea HG 372/2015 printr-o Ordonanţă de urgenţă prin care terenul în suprafaţă de 11.295 mp din Bucureşti, concesionat pentru construcţia celei mai mari moschei din Europa, să revină în proprietatea Statului Român.

Avertizăm prim-ministrul desemnat Dacian Cioloş că primirea miilor de refugiaţi musulmani încalcă grav Art. 3 din Constituţia României care prevede că ”Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine”.

Premierul desemnat Dacian Cioloş va fi responsabil pentru orice act de terorism pe teritoriul României, dacă pune cererile Comisiei Europene deasupra Interesul Naţional, siguranţei naţionale şi a Constituţiei României.

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...